Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez így rendben...

Szerintetek ez így rendben van, hogy ennyi órával ennyit keresek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a problémám, hogy felvettek egy helyre, ülőmunkarol van szó! A probléma az ár-érték arannyal van. 110-120 ezer forintos fizetés, 12 orazni kell. Az havi 230 ledolgozott órára jön ki, ugyanis 19 napot dolgozni kell egy hónapban. Mit gondoltok erről? Persze már minden akkor tisztázódott, amikor már a szerződést írtuk alá. Egyenként egy rendesen le jelentett állásáról van szó! Kérlek segítsetek, mi erről a véleményetek, köszönöm !
2018. márc. 10. 07:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"hogy protekcióból van túl sok."

Mi akadályozz meg abban, hogy alapíts egy vállalkozást és protekció mentesen élj? Mi akadályoz meg abban hogy képezd magad? Mi akadályoz meg abban hogy munkahelyet válts?

2018. márc. 10. 14:17
 12/16 anonim ***** válasza:
48%

"Mi akadályozz meg abban, hogy alapíts egy vállalkozást és protekció mentesen élj?"

11-es, vállalkozó vagy? vagy voltál már?

Mert nem nagyon hiszem... Ha nincs főállása egy vállalkozónak, akkor azért az a havi min. 50 ezer ft adó igen sok tud lenni ám! :-)

2018. márc. 10. 14:50
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

"Félek, hiszen említettem, hogy pályakezdő vagyok, nem szeretném hogy ki használjanak." No és mit használnak ki benned? A szakértelmedet? Az idődet? A tapasztalatodat?

Komolyan mondom, nem tudom mi zajlik a mai fiatalok agyában. Én ennyi idősen örültem, hogy egyáltalán valahova felvettek dolgozni. Semmihez nem értettem, semmit nem tudtam a világról. És 10-15 évvel később is csak azért tudok többet keresni, mert tudom, hogy mihez értek, van tapasztalatom és mert képeztem magam, sőt még most is. Szerintem majd 15 év múlva térj vissza ehhez a kérdéshez újra.

2018. márc. 10. 15:22
 14/16 anonim ***** válasza:
33%

Továbbra sem sikerül leírni, hogy ezért az éhbérért az ülésen kívül mit kell csinálni és mi szerinted a nagy felelősség. Elárulom, a legtöbb munkahelyen több mindent kell csinálni és több mindenhez kell érteni...

Szerezz egy értelmes szakmát, tanulj meg normális szintre egy nyelvet és húzz el élhetőbb helyre.

2018. márc. 10. 15:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem te is érzed, hogy ez hosszú távon nem lesz jó - ellenkező esetben fel sem tetted volna itt a kérdést, ugye...?!

12 órás robotmelót nem lehet egy életen keresztül végezni, mert lezombulsz.

Én a helyedben addig tanulnék, amíg élnek a szülők, mert ha magad kell majd eltartanod magadat, már nem lesz többé választási lehetőséged, de most még van! Élj vele!

Tanulj egy normális szakmát, ami érdekel, amivel később vállalkozni tudsz!

Amúgy jellemző, hogy csak a szerződés aláírásakor derülnek ki dolgok, ellenkező esetben a kutya nem menne oda.

2018. márc. 10. 18:10
 16/16 anonim ***** válasza:
23%
Mi van a szerződésben?
2018. márc. 10. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!