Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez így rendben...

Szerintetek ez így rendben van, hogy ennyi órával ennyit keresek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az a problémám, hogy felvettek egy helyre, ülőmunkarol van szó! A probléma az ár-érték arannyal van. 110-120 ezer forintos fizetés, 12 orazni kell. Az havi 230 ledolgozott órára jön ki, ugyanis 19 napot dolgozni kell egy hónapban. Mit gondoltok erről? Persze már minden akkor tisztázódott, amikor már a szerződést írtuk alá. Egyenként egy rendesen le jelentett állásáról van szó! Kérlek segítsetek, mi erről a véleményetek, köszönöm !
2018. márc. 10. 07:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Ha azt mondjuk, hogy szar, akkor maradsz munkanélküli vagy milyen választ vársz mégis? Napi 12 órára 120 ezer forint az szar, ah jelenleg 0 bevételed van és az éhenhalás szélén állsz, akkor meg baromi jó. Ha csak ilyen állásra vesznek fel, akkor feltételezem nem vagy túl képzett se, hogy válogathass. A szerződést meg nem kötelező aláírni. Mi akkor a kérdés?
2018. márc. 10. 08:05
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, ahol én elek nem lehet különösebben válogatni, éppen ez a lehetőség volt, nem Pesten elek sajnos. Van szakmám, érettségim, fel évet angolt tanultam egy tanfolyamon. Szóval túlképzett valóban nem vagyok, és az éhenhalás szélén sem. Csak tartom magam annyira, hogy nem hagyom magam hülyére venni már első adandó alkalommal! Egyébként köszönöm az elég cinikus valaszod.
2018. márc. 10. 08:12
 3/16 anonim ***** válasza:
54%
Ha kiszámolod, ez forintra a minimálbér, csak kifizetett túlórákkal. Ha van bármi más lehetőséged menekülj, mert ez nem munka, hanem rabszolgaság.
2018. márc. 10. 09:12
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Az első nem cinikus volt, hanem őszinte. Ha jobb fizetést szeretnél akkor tanulj és költözz.
2018. márc. 10. 09:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, bár az 1-es válaszadó stílusa lehet, hogy kifogásolni való, de azért igaza van és a lényegre is rátapintott, hiszen magad is írtad: nem nagyon lehet válogatni.

Ha munkanélküli vagy és semmilyen más munkalehetőség nincs a környéken, akkor sajnos nem nagyon fogsz tudni válogatni. Igen, ez a minimálbérnek megfelelő jövedelem, ami nem jó, de több, mint a közmunka (pont a duplája) és nem utolsó sorban azt írod, hogy teljesen bejelentett - ami ma már sajnos nagy szó (pedig ez alap kellene, hogy legyen)

te ismered az élethelyzetedet (mert erről semmit nem írtál): ha pl. egyedül kell eltartanod a gyerekedet, akkor a semminél ez is jobb, de ha pl tizenéves vagy és otthon élsz a szülőknél, akkor esetleg megteheted, hogy "válogass" (magyarul talán kevésbé vagy rászorulva).

2018. márc. 10. 09:20
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
*Te ismered...
2018. márc. 10. 09:21
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Igen, teljesen rendben van: van egy rendesen bejelentett munkád, 110-120 ezer forintos fizetéssel. Világos, hogy ülni kell, hogy kell-e érteni valamihez nem valószínű, mert nem írtad. Ha nincs se felelősséged se szakértelmed, akkor a fizetésed ajándék!
2018. márc. 10. 10:11
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem tetszik a válaszom, miért kérdezel??? LOL
2018. márc. 10. 10:48
 9/16 anonim ***** válasza:
48%
Hát szar. Én 15 napot dolgozom 8 órában, és 130-at viszek haza.
2018. márc. 10. 11:39
 10/16 A kérdező kommentje:
Nagy a felelősség , eléggé. Plusz hozzáteszem, hogy nagyon összetett munka, több mindent kell egyszerre csinálni, több mindenhez kell érteni, de van, hogy elég laza. 21 éves vagyok, most végeztem a tanulmányaimmal, itthon nem igazán segítenek ezzel kapcsolatban. Felek, hiszen említettem, hogy pályakezdő vagyok, nem szeretném hogy ki használjanak. Koszonom ezt a sok választ :) meg annyi, hogy a szüleimmel élek. Mindenki azt mondja, próbáljam meg, nem ilyen egyszerű. Nem szeretek segget csinálni a számból, és nem vagyok egy nyafka lány, ezért felek, hogy sok időt lefogok itt húzni, hiába nem tervezem. Egyébként azért van lehetőség erre, inkább úgy fogalmazom meg, hogy protekcióból van túl sok.
2018. márc. 10. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!