Ezzel így minden rendben van?
Diákmunkán vagyok 3 hétig, és a jelenléti íven úgy van írva, hogy reggel 8-tól délután 4-ig, de már 6 órakor ott kell lenni
Ez igy szabalyos?
Meg a másik, hogy 2-3 perccel hamarabb elmentem aláírni a jelenlétit hogy befejeztem erre egy irodás nő ( nem tudom milyen beosztásu, de nem a főnök)
lecsesz amiért én 2-3 perccel hamarabb eljöttem (minden más diák is ugyanigy megy el) és hogy pontosan 4kor kell abbahagynom🙄
Na pont ezért csinálják meg mert te félsz és bemész reggel 6ra!
Van még rengeteg diákmunka!
Ja, hát ha semmi szükséged nincs arra a napi ~1000 forintra (amiért különben TE dolgozol meg és TŐLED lopják el - ebben az esetben a lopás szó még csak nem is túlzás), akkor privátban megadom a számlaszámomat.
Miattad nem valószínű, hogy problémája lenne az ismerősödnek. Két eshetőségre tudok gondolni:
1) a közvetítőd nem tud a dologról... bár hogy a falloszba' ne tudna róla, amikor ők dolgozzák fel a jelenléti adatokat
2) ők is benne vannak a dologban, esetleg egy nokiás dobozért cserébe tartják a szájukat
Kíváncsi lennék arra is, hogy vajon milyen munkakörülményeik vannak a dolgozóknak és vajon hány órára vannak bejelentve, mennyi megy zsebbe, mennyit csalnak el tőlük, hány ki nem fizetett túlórájuk van egy héten és egyebek. A kérdésed és a történeted szempontjából mindez irreleváns, csak most elgondolkodtam rajta. Már alapból furcsa nekem a 06-16 munkarend is egyébként. Nem tudom, hol dolgozol, de irodában rendszerint 18-16 szokott lenni, gyárban pedig 06-14, úgyhogy ez sehogy se stimmel (nem mintha nem lehetne akár minden egyes cégnek saját munkarendje, de nem szokványos szerintem ez a verzió).
TL;DR: hacsak nincs a szerződésedben valami apró betűs megjegyzés, és nem csak veled csinálják ezt, akkor itt valami jókora illegál van a háttérben, a két órányi pénzed meg szerintem a főnököd zsebében landol.
Utálom ha lopnak....főleg ha tőlem.
Bammeg ne hagyd már magad, ahogy az előző is írta te ingyen dolgozol nekik 2 órát. Én lennék olyan genyó hogy megpróbálnám az össze diáktársamat aki ott dogozik rábeszélni egy együttes cselekedettre. (direkt 8ra bemenni, stb)
Amúgy még egyszer leírom
Te INGYEN dolgozol napont 2 órát. Gratulálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!