Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a teendő? Milyen kérdések...

Mi a teendő? Milyen kérdések fordulhatnak elő?

Figyelt kérdés

Láttam egy üzletben eladót felveszek. De semmi önéletrajz kérés vagy valami, ha én érdeklődnék erről az állásról, akkor miket kérdezzek?

L18

2010. jún. 8. 15:17
 1/3 anonim ***** válasza:
vidd be az önéletrajzod, kérdezd meg, mik az állás betöltésének a feltételei, meg ami még esetleg neked fontos lehet. Én azt is megkérném, hogy fussa át az önéletrajzom, megfelelek-e, illetve hogy mikor értesítenek az eredményről.
2010. jún. 8. 16:36
 2/3 A kérdező kommentje:
de ez nem egy ilyen komoly, hanem csak büfésnek nyárra, nem volt kiírva, hogy kellene valamit vinnem, csak egy tábla:eladót felveszek. Ebben az esetben miket kell kérdezni?
2010. jún. 8. 17:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Mikortól meddig tart a mukaidő.

Melyik napokon kell dolgozni.

Mennyi a bruttó bér.

Mennyi időre vesz fel.

Szabadságod hogy adja ki.

Ha túlóra van, kifizeti, vagy lecsúsztathatod.

2010. jún. 8. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!