Neked volt jövőkeped élet célod?
Figyelt kérdés
..amikor palyavalasztas előtt álltál tudtad mi akarsz lenni, vagy később jöttél rá hogy nem jót tanulsz..2018. febr. 17. 13:47
1/6 anonim válasza:
Dehogy volt. Szerintem elég ritka az,hogy valaki ezt tini fejjel el tudja dönteni. Általában csak azok tudják aki beleszületik valamibe, vagy különösen tehetségesnek bizonyul és ki is derül. Egyébként ez nem gond. Az életben rengeteg lehetőséged lesz, hogy ez kialakuljon és akor többször is átképezd kipróbáld magad több területen.
2/6 anonim válasza:
Volt de teljesen irreális, elvégeztem egy szakot (nem is azt, amit elkezdtem) aminél közben is csak félre vezettek, hogy ez nekünk jó lesz. Diploma után palyaelhagyokent helyezkedtem el. Most kezd kialakulni ebben a szakmában egy jövőkép. Végülis alig veszítettem 3 evet...
4/6 anonim válasza:
Volt, de a felvételi más pályára terelgetett és ez volt a hatalmas szerencsém. Örülök neki, hogy így alakult. :)
5/6 anonim válasza:
volt, és igen később / azonnal rájöttem hogy nem a szakmámban akarok dolgozni. Jól döntöttem.
6/6 anonim válasza:
Volt. Szinte kérdés sem volt, hogy hogyan tovább.
Jelenleg egyetem végén járok és már második évtől folyamatosan dolgozok is benne. Előtte pedig már próbálgattam szárnyaim a szakmában, így nem volt lutri mi vár rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!