17 éves vagyok de már most rettegek attól,hogy mindenki szerint nehéz elkezdeni dolgozni,meghogy olyan rossz az élet,meg annyi szenvedés,most szakács meg pincér szakmát tanulok de igazából csak azért mert nem volt máshova menjek és nem is szeretem ezt a szakot,nemrég nagyon megszerettem a német nyelvet és minél jobban meg akarom tanulni de nem is ez a lényeg hanem az hogy tényleg olyan szörnyű lesz az egész életem,hogy szenvednem kell majd folyton a munkahelyen meg stb?Annyira berezeltem már ettől hogy fel se akarok nőni,nem akarok folyton pénzhiányban húzószkodni,mint valami vakond,akarok egy normális,elfogadható,boldog,nem nehéz életet vagy ha ez nem valósulhat meg a számomra akkor inkább nem is akarom ezt az egészet... :(
2018. febr. 9. 19:10
1/7 anonim válasza:
Leginkább olyan lesz az életed, amilyennek csinálod magadnak. Ha nem tetszik a szakács és a pincér szakma, keress olyat, amiben jól éreznéd magad. Egy érettségi mondjuk nem lenne rossz, de anélkül is vannak lehetőségek.
2018. febr. 9. 19:26
2/7 A kérdező kommentje:
Érettségit leteszem.
2018. febr. 9. 20:29
3/7 anonim válasza:
Olyan nehéz lesz, amilyen nehézzé teszed magadnak. Magyarországon marha sok a megszomorodott lúzer ember, akik nem tudnak az életükkel mit kezdeni, és próbálják másokét is lehúzni. Tanulj programozást, vagy menj ki külföldre, ahol az emberek boldogok(tapasztalat).
Nem muszáj úgy élned, ahogy ők.
2018. febr. 9. 21:36
4/7 anonim válasza:
:-( aj. ne legyel szomoru. de egyebkent, igen az. Marmint hozzaallas kerdese. Elosszor is az legyen a szemed elött azt csinald amit szeretsz!! abban biztos lehetsz ha mar most nem szereted ezt a szakmat akkor te is olyan felnött leszel aki utalja a 7köznapokat, szenvedes bejarni a meloba. es minden xar..
persze vegezzel el valami sulit mindenkeppen (legyen valami a kezedben) de ha van ra lehetoseged azon a teruleten valamit tanulni ami erdekel, akkor boldogabb leszel es egyszerubben fog menni a gürizes minden nap.
2018. febr. 11. 00:48
5/7 A kérdező kommentje:
Persze,imádom a repülést és repülőgép pilótának szeretném nagyon menni de a képzés olyan sok pénz hogy 15 év alatt se szerzem meg azt a pénzt. :(
2018. febr. 11. 09:37
6/7 felkelhetetle válasza:
Körülöttem sem tökéletes minden. Nos, ha tudni akarod az a helyzet, hogy az én édesapám munkanélküli és alkoholista volt. 1 hónapja meghalt. Anyám egyfolytában dolgozik, hogy el tudja tartani a három gyerekét. Nekem nincs barátnőm és nem is volt sosem, mert mindig annyit kellett tanulnom, hogy az ösztöndíjból el tudjam tartani magam. És éjszakánként munkát vállalok egy gyárban, hogy segítsem anyám legalább egy kicsit. Barátaim nincsenek, soha nem járok el sehová, mert se pénzem, se időm nincs rá.
2018. febr. 11. 20:32
7/7 anonim válasza:
Diakhitelbol is lehetsz pilóta. Ha igazán akarod van megoldás tehát. Ha nem akarod mindig van kifogás. Mindig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!