USA-ban milyen az élet?
Eljött az a pont, hogy van lehetőségem és szinte muszáj is kimenni. Én mindig azt hittem, hogy én itthon maradok, nem fogok külföldre menni soha élni, tévedtem, én is lelépek innen.
Ha már lelépek, akkor usa.
Hol érdemes nézelődni azon belül, melyik állam amely a legkedvezőbb basic bevándorlóknak?
Zöldkártya nélkül esélytelen, már a határról 50%, hogy hazazavarnak, de rendes munkád sosem lesz és mindig retteghetsz mikor jönnek érted a bevándorlásiak.
Ha van zöldkártyád de semmihez sem értesz akkor sem leszel jobb, mint egy mexikói.
Ha értesz is valamihez és van zöldkártyád akkor jó életed lesz.
Magyarországon milyen az élet?
Pont ennyi értelme van itt is megkérdezni. Nem mindegy, hogy borsodi cigány vagy aki segédmunkásnak megy el, vagy a Rózsadombon élsz és 3 cég tulajdonosa vagy 250 alkalmazottal.
Meg azt sem értettem soha, ha ennyire nem vagy képben, miért nem jársz magad utána? Neked kell tudni mihez értesz és hova akarsz menni. Most egy vadidegen mondja meg egy névtelen oldalon, hogy költözz ide vagy oda?
Van lehetőséged?! Mégis MELYIK államba mész?!
Ja, hoy csak KITALÁLTAD, hogy mennél, de amúgy SEMMI elképzelés, pláne nem meló.
Zöldkártya v munkavállalói vízum nélkül a határon nem jutsz át :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!