Munkaügyi Központtól hogy lehet megszabadulni?
Figyelt kérdés
Közfoglalkoztatott voltam egy irodában, de felmondtam közös megegyezéssel, mert elköltözök. Voltam a munkaügyön, hogy töröljenek ki a nyilvántartásból, azt mondták nem lehet, mert ahhoz előbb rendes munkát kell találnom, jelentkezzek be abba a városba, ahova költözöm a munkaügyibe, kérjem át a papírjaimat, aztán ha találtam rendes munkát, akkor kitörölnek. Hogyan lehetne ezt kikerülni? Nem akarom, hogy bárminemű közöm is legyen akármelyik munkaügyi hivatalhoz is, pláne nem akarok közfoglalkoztatott lenni.2018. febr. 7. 11:49
11/12 anonim válasza:
Közmunkára akartak ki rakni engem 4 honnapig, szemétszedés, rakodás. Nem vállaltam el, majd lehet el vállalom majd ha gyári munka nem jön össze.
12/12 anonim válasza:
Kérdező, diplomásan is lehetsz közmunkás, az iskolának semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!