Kaptam a munkaügyi központtól egy levelet, hogy ki akarnak közvetíteni, de mérgemben széttéptem. Most mi lesz?
Gratulálok!
Ez kb. a 3 éves szint, amikor bevágják a durcát.
Elvégre mégiscsak "felháborító", hogy a végén még dolgozni kell valahol...
Amennyiben álláskeresésit kaptál eddig, úgy azt megvonják, ha nem kaptál már, akkor meg egyszerűen kizárnak.
Hacsak tényleg nem hívod fel őket holnap reggel és végül elmész az állást megnézni.
Ha ajánlva küldték és alá kellett írnod, akkor nehéz lesz azt mondanod, hogy nem kaptad meg . Ha sima levélként küldték, akkor sem fogják elhinni, a munkanélküli mindig hazudik !!! Nem sértésnek szánom, tudom, milyen az valamit nem szívesen elvállalni, valami alja melót aprópénzért . De, ha őszinte vagy az se fog meghatni senkit és amikor őszinte vagy akkor is azt gondolják, hogy hazudsz .
Döntsd el, hogyan tovább, holnap reggelig van még időd .
És mikor küldték azt a levelet? Gondolom nem ma, az interjú előtt egy nappal. Most jutott eszedbe, hogy hiba volt összetépni?
Reggel azonnal tárcsázd a munkaügyet. Mond, hogy elolvastad, de nem emlékszel hova kell menni, a levelet meg véletlenül kidobtad. Ha szerencséd van lehet, hogy oda tudsz még érni. Persze attól függően, hogy mikorra kell és hova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!