45 év felett mekkora esélyem van külföldi munkavállalásra, illetve ismertek-e olyan céget, aki ilyen korú férfiakat is tud, szokott Európába közvetíteni?
Figyelt kérdés
mosogatás, humán területen való segítő munka érdekel.Ápolói végzettségem nincs, de diplomás humán segítő vagyok itthon#német #mosogatás #munka #életkor #Svájc #Ausztria #szociális #közvetítő #közvetítés #külföldi munkavállalás
2016. febr. 21. 21:24
1/2 anonim válasza:
Nagy . Konkrétumot nem tudok írni neked, de én is nyitott szemmel járok . A minap olvastam, hogy valaki 62 éves korig toborozta az embereket Németországba .
2/2 anonim válasza:
Tenyleg sok apoloi munka van mindenhol Europaban, ha csaladtol függetlenül rugalmas vagy es barhol dolgoznal. Osztrak hatarszelen sokan atjarnak (ingaznak), itt talan meg ez az a munka, amire legnagyobbak az eselyek sztem! Vannak otthonok (rokkantaknak), ahova gyakran keresnek dolgozokat, ill. korhazban is, de keszülj fel, h ez a munka nagyon sokat kivesz az emberböl, nagyon kihasznalos. Ha pedig haznal vallalsz idösgondozast, egyben a szallas is megoldott, egesz Europaban! Utobbi ugy zajlik, h 2 het nonstop munka 24 oras, majd 2 hetig hazamehetsz, de persze a valtotarsaddal mashogy is megbeszelheted.
Megjegyeznem, h nyelvtudas mindenhova kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!