Magyar állatorvosi diplomával el lehet helyezkedni külföldön is?
Figyelt kérdés
2018. jan. 29. 13:58
3/7 anonim válasza:
Attól függ, hova szeretnél menni. Jelenleg ha jól tudom, akkor európai akkreditáltsága van a hazai egyetemnek, de remélhetőleg hamarosan Amerikában is el fogják fogadni.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mely országokban fogadják el... Esetleg valami linket tudtok?
Mondjuk, ha egész európában, akkor az már eleve nagyon kellemes meglepetés. Nem gondoltam volna.
U.S.A meg igazából mind1, hiszen szerintem akkor sem lenne túl sok esély munkavállalói vízumra...
2018. jan. 30. 11:31
5/7 anonim válasza:
Az én németországi állatorvosom is magyar egyetemre járt, tud is magyarul káromkodni.
6/7 anonim válasza:
EU-ban érvenyes és azon dolgozik az egyetem, hogy Amerikában is az legyen.
7/7 anonim válasza:
Honosítani kell kint a diplomát, legalábbis Németországba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!