BME Biomérnök szak vagy SZIE állatorvosi szak? Elsőre persze nem is hasonlít, belátom. Már egy Bsc képzésen túl vagyok, de egyszerűen nem az én világom. Az állato. -i régi álmom, a biom. -i nagyon tetszik és szerintem jól el lehet helyezkedni benne.
Figyelt kérdés
Elsősorban az lenne a kérdés mindkettővel kapcsolatban: én most 24 éves vagyok, tehát nem kezdő egyetemista. Mennyire jellemző, hogy pl állatorvosit valaki ilyenkor kezdi? Ismertek ilyet esetleg? Vélemények erről? Biomérnökivel leginkább: aki dolgozik/dolgozott/gyakorlatot töltött/stb a szakmában, mennyire van lehetőség kutatómunkára, illetve mennyire "izgalmas" a munka? Dilemmában vagyok, ezért kérem a segítséget. A nehézséggel tisztában vagyok persze, kémia biosz fekszik, a matek az... hát nem vagyok zseni, de eddig is megbirkóztam vele.2014. febr. 2. 13:48
1/1 anonim válasza:
Mindkettő jó, mindkettő izgalmas, mindkettővel jól el lehet helyezkedni itthon és külföldön is. ÉN a SZIE-t javasolnám, az állatorvosi egészen kiemelkedő, de több más nagyon jó szak van az AOK és az MKK karokon is, mindkettő elit kutatókar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!