Állatorvosi szak. El lehet-e vele helyezkedni? Miket tanulunk pontosan, mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Véleményeteket kérem illetve h melyek a legjobb egyetemek ebből a szempontból.2014. jan. 30. 18:20
1/3 anonim válasza:
El lehet vele helyezkedni simán, hiány van belőlük.
Itt az állatorvos képzés mintatanterve:
Magyarországon csak egyetlen egy egyetemen van állatorvos képzés a SZIE Állatorvos-tudományi Karán Budapsten a VII. kerületben van az egyetem.(külföld: pl. Kassán is van állatorvos képzés és színvonalas)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de sajnos a linket amit küldtél nekem nem nyitja meg :)
2014. jan. 30. 20:59
3/3 anonim válasza:
Akkor ezt a linket nézd át.
Egyébként a legnehezebb egyetem, bár ebben egy orvostanhallgató lehet hogy vitatkozna, de a top 3 legnehezebb képzésben benne van az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!