Milyen hiányszakmák vannak? Mit érdemes OKJ-n belül tanulni, amivel el is lehet helyezkedni?
Gyakorlatilag minden szektorban munkaerőhiány van.
Ha fiú vagy,akkor a szakmunkák jó választások lehetnek, villanyszerelő, burkoló,festő ,kőműves stb.
De akár valamilyen informatikai dolog is jó lehet, bár ebben nem tudom, hogy okj-n milyenek vannak.
Ha lány vagy,akkor a szokásos fodrász,körmös,pillás,kozmetikus, sminkes dolgokon el lehet gondolkodni,ha érdekelnek. Ezek viszonylag túltelített szakmák, de ha valaki jól csinálja, fejleszti magát,van hozzá értéke akkor meg lehet élni belőle.
De akár ápolónő is, abból nem lehet nyilván megélni,de szerintem azonnal találnál vele állást végzés után.
Ffi lennék. :D
Igen, azt látom, hogy a szakmunkák azok mostanában nagyon hiányoznak. Nekem sajnos nem kenyerem úgy a fizikai munka. Inkább tudnám elképzelni magamat egy irodában, vagy egy cégnek az irodai, adminisztratív részén.
Jelenleg ilyen fele-fele munkát tolok, csak épp semmiért.
Pénzügyes okj-val valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!