Nem tudom mi akarok lenni?
A bőség zavara :)
Mi megy a legjobban? Fontos a kiemelkedő anyagi szempont? Mert ha igen és megy is, lehetsz ugyebár programozó.
Egy biztos, ha könnyen ragadnak rád a nyelvek akkor azt tanuld, mert azt sok helyen kamatoztathatod.
Hát igen:)
Az anyagi szempont nem a legfontosabb, annyi fizetés elég lenne amiből kényelmesen meg lehet élni, de sokkal fontosabb hogy élvezzem amit csinálok.
Jó ötlet, a nyelvekkel még sokra mehetek.:) De a programozás nem az én világom, szívesebben foglalkoznék emberekkel, például ezért tetszenek nagyon az olyan szakmák mint a pszichológus, tanár, vagy akár orvos. Megőrülök a különböző kultúrákért is, mondjuk ezzel talán nem sokra megyek, de imádok más országokról, az ottani emberekről, szokásokról és történelemről tanulni, ehhez is köthető hogy szeretek nyelvet tanulni.
De egyben a nyugisabb állások is vonzóak, ahol magamban elügyködhetek, például labori munkák.
Tényleg nem tudom, valahogy le kéne ezt magamban rendeznem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!