Lehet meghallotta a főnököm, hogy ki akarok cseszni vele? Megteheti ezt?
Ilyen helyrol mennek minel hamarabb mint amilyen helyen te vagy. A reszleteket nem tudom miert, de a felmondasi idot tudtommal nem muszalj letoltened ha te mesz el. Ha o kuld el akkor tudtommal kell felmondasi ido DE ha csak kevesebb mint 3honapja alkalmazott -akkor azonnali hatalyal indoklas nelkul elbocsajthat.
Amugy mi volt az ok?
Lehetseges. De az az atlagos felallas.
Amugy az a kerdes ha itt tartunk hogy miert rugtak ki?
Hm.. lehetseges hogy a szabadnapokat is beleszamitotta azert kellett csak 21et ledolgozzal.
Akkor viszont minden rendben lenne. A lenyeg hogy 30napra fizessen ki- ha megvan a szerzodesed neki kotelezo akkor is ha nem kotelez h ledolgozd
Na, megint olyan perl, akinek fogalma nincs semmiről...
Jó eséllyel semmi mást nem tett, mint betartotta a törvényt. Az utolsó munkában töltött napodat követő legkésőbb 5. munkanapon ki kell adnia az igazolásaidat, kifizetni a béred. Ettől még a munkaviszonyod a felmondási idő végén szűnik meg. Nézd meg az igazolásokat...
Tisztában vagyok a torvennyel, munkajogasz segitett mivel igazam van!
Az utolso munkaban toltott napom decemberbe volt...most pedig 17.ig szol a felmondasi idom. Szoval csak siman nem ertettem miert akarja mar most hogy alairjam a papirokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!