Miért néznek pénzéhesnek a munkáltatók, ha könyvelői állásra 300+ bruttót kérek?
Figyelt kérdés
Annak a nettója alapból "2/3-os". Elvárt a regisztráció, a mérlegképes tanfolyam sem két fillér, meg azért valljuk be, tudni is kell hozzá egy kicsit. Jogszabályok követése sem egyszerű.2017. dec. 24. 08:57
21/28 anonim válasza:
Bruttó 300 10 év tapasztalattal vicc. Szaktudás nélkül keresek bruttó 700 körül 4 év tapasztalattal egy SSC-ben, hagyd a francba a magyar cégeket.
22/28 A kérdező kommentje:
Ne legyen! Hiányzik a szakszervezetünk, vagyis van valami, de igen halódó... Pfff... Az a gáz, hogy mi könyvelők állandóan tele vagyunk határidőkkel és még a bértárgyalásokra sem érünk rá. Csak most karácsonykor van egy kis időnk.
2017. dec. 24. 20:39
23/28 A kérdező kommentje:
Bocs, a "ne legyen"-t nem rád értettem... Ami igaz, a nyelvtudást kellene fejleszteni. Sokat felejtettem, nem használtam és akkor irány az SSC.
2017. dec. 24. 20:41
24/28 anonim válasza:
Szerintem nem elszállt igény ez egyáltalán, én br. 325e + 18e caf. kapok jelenleg magyar tulajdonú kkv-nál, vidéki megyeszékhelyen, 5 év tapasztalattal (közgáz diploma + meérlegképes). Koleganőm kicsit kevesebb tapasztalattal kap 300-at.
25/28 anonim válasza:
Szerintem egy jó könyvelő aranyat ér egy cégnek. :D
26/28 TXCowboy válasza:
Ha pénzt akarsz keresni inkább menj informatika irányba. Nettó 300 körül van egy kezdő IT fizetése és több év után 600-700 nettó.
27/28 anonim válasza:
Ez nem igaz utolsó. Bruttóban talán. Tapasztalatbol mondom, fejlesztőként dolgozom. Bruttó 300 alatt kezdtem de két év után is csak nettó 240.
300 nettó majd talán pár év múlva. Kezdőként kizárt. Mindenhol ezt írjátok, de egy párhuzamos univerzumban, azaz a valóságban tökre nincs így.
28/28 A kérdező kommentje:
Gondoltam arra is, hogy azt a szakmát is "kitanulom". Hobbiból szoktam C++ programoz(gat)ásokat gyakorolni; nyilván nem a "helló világ" szint kell oda. Persze ahhoz idő is kell.
2017. dec. 26. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!