A munkáltatók miért nem adnak esélyt az autodidakta tehetségeknek?
Érdekes, aki már internetezik, meg megcsinált egy Hello World programot, már informatikus.
A programozók sem unatkoznak az egyetemen évekig. ÉS igenis kell a végzettség.
Nem gyakorikérdések oldalt kell csinálni, hanem komoly egészségügyi szoftvereket is, amihez kell a szakképzettség. Nemhogy az autodidakta módon tanult ember nem mindig naprakész, illetve
felkészült, és hatékony fejlesztő hanem még az egyetemet végzett 20 éve pályán lévő tapasztalt fejlesztő sem. DE jóval több tudással bírnak mint otthon mindent megtanultam szakember. Akkor minek alkalmazzunk egy Pistikét, aki otthon végig csinálta a tanuljunk 24 óra alatt könyvet.
Elnézést ha valakit megsértettem.
20:27:
24 évesen életem első interjúján olyan színvonalú saját munkát mutattam be hogy többi 4 BME-VIK-es jelöltet elküldték a fasz{&}ba. BME-GTK-s diplomám van. Nem mondok konkrét számot, 350 és 400 között állapodtunk meg.
Igen, igazad van abban, hogy minden hülyét szokás programozónak nevezni. Ennek ellenére a szakirányú diploma megléte vagy hiánya nem predesztinálja az egyént, nem mutatja meg a képességeit, azok teljes spektrumában. Annyi, hogy kell valamilyen papír, hogy lássák hogy tudsz tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!