Van rá esélyem hogy felnőtt koromra tudok venni egy egy
lamborghinit? Most 11. es vagyok informatikai iskolába
járok szinte mindenből 5ös vagyok (kiv. Töri irodalom
nyelvtan) 12. végére angolból biztos németből 80% hogy
meglesz a felsőfokú nyelvizsga
Figyelt kérdés
Még nem tudom melyik egyetemre megyek de biztos hogy valami informatikával foglalkozó helyre (programozás, szoftverfejlesztés, rendszergazda)
Már kisgyerek korom óta nagy álmom hogy egyszer lesz egy ilyen kocsim.
Hát nem is illik össze. egy igazi menő üzletember, vagy akárcsak sikeres ember az nem lambóval fog begurulni...az pontosan a gazdag hülye gyerekek autója, hogy legyen mivel villogni. (meg felégetni az út mellett :D)
2017. dec. 16. 18:47
12/17 anonim válasza:
Informatikai középiskola semmit sem ér, és ha már itt nem megy a színötös, akkor egyetemen bajban leszel az értelmetlen, magolós tárgyakkal (igen, műszakin is). Angol nyelvtudás alap, nem plusz, németnek német cégnél örülni fognak, de ők alapból gyengén fizetnek, és emiatt sem fognak többet adni. Rendszergazdával Dunát lehet rekeszteni, csak kis százalékuk keres jól. Programozóként, ha a felső 20%-ba tartozol akkor összejöhet.
2017. dec. 16. 20:16
13/17 anonim válasza:
Ne szenvedjél veszek neked egyet, ha bevezetik a 13. havi fizetést, vagy másik lehetőség elkezdesz rá spórolni szilveszteri fogadalomként!
Legyen meg a célod és el fogsz jutni ahova akarod.
Legyél menő programozó egyetem mellett menj el dolgozni,hajts teperj az alvást is csökkentsd le akár drasztikusan.
Ha nem is Lambo de egy Porschéd tényleg lehet.
De nagyon a karrier kell legyen a központban csak a karrier semmi más,beleidet ki kell dolgozd,olyanná vállj akit akarnak a munkáltatók akiért harcolnak ha kell.
2017. dec. 18. 02:03
15/17 anonim válasza:
Esély mindig van.
Egybk a Lamborghini már nem annyira menő, elég snassz...főleg most, hogy van már SUV is rongyos 50-60 milláért...szóval minden második “vállalkozó” ilyenre fogja cserélni a gle mercit. :D
2017. dec. 18. 21:23
16/17 walk w1th mee válasza:
:D általában az ilyen "mindenből ötös vagyok és egyetemre megyek" gyerekek álmodoznak és vágnak fel mindenki előtt:D:D:D:D.. volt osztálytársaim sem tartanak még sehol hozzám képest egyetemre járnak stb szemben az én 10 osztályommal :)
2017. dec. 18. 23:18
17/17 anonim válasza:
Figyelj nem nagyon szamit hogy szin tiszta otos vagy vagy 3 as tanulo kezdj el kapcsolatokat epiteni munkatapasztolatott szerezni hogy mire egyetem vege fele vagyj mar legyen egy vallalkozasod vagy nehany befektettesed
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!