Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pénzügy-számvitel diplomával...

Pénzügy-számvitel diplomával és felsőfokú angol nyelvtudással mit lenne érdemes tanulnom, ha?

Figyelt kérdés

Ha még soha nem dolgoztam a szakmámban, és szeretnék idővel vállalkozni. 30 éves leszek jövőre, az elmúlt nyolc évben dolgoztam három évet külföldön ( nem releváns, fizikai munka volt) voltam személyi asszisztens és beszerző (vidéken), jelenleg irodavezető vagyok Bp-n. Szerettem volna elhelyezkedni a szakmámban, de nem sikerült, abban az időben még munka sem volt, nemhogy a szakmámban ( 2011ben végeztem, Baranya megyei vagyok). Bp-n is próbáltam elhelyezkedni, de csak ssc-ben lett volna lehetőség, részkönyvelésre, abban pedig nem láttam perspektívát. Amit szerettem főiskolán: elemzések ( mérleg, eredménykimutatás), statisztika,pénzügyi szimulációk, tervezés

Sajnos nagyon sokat felejtettem az elmúlt évek alatt, hiába veszem elő a régi jegyzeteket, nagy részük már nem is aktuális.

Nem tudom, mit tegyek. Kezdjem el újratanulni az egészet, és reménykedjek, hogy pár évvel szülés előtt valaki alkalmaz majd, vagy tanuljak ki valami teljesen más szakmát? Az biztos, hogy nem szeretnék örök életemben alkalmazott lenni, és tudom, hogy több van bennem, mint a sima papírtologatás ( elvagyok vele, szeretem a munkám, de tudom, hogy többre vagyok képes)

Mit javasoltok?

2017. nov. 28. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
És úgy őszintén, mit akarsz vállalkozni?
2017. nov. 28. 19:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Épp erre szeretnék tanácsokat. :) Azért írtam le részletesen a helyzetem, hogy ki mit javasolna.
2017. nov. 28. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak úgy az ember nem szokott válalkozni biztos hogy pénzügyes diplomád van? :D ahoz ötlet kell tőke üzleti terv.neked egyik sincs. Menny el multihoz 200 netóért és kicsit kerekits az önéletrajzodon
2017. nov. 29. 22:38
 4/4 A kérdező kommentje:

Menny= Menj:P

Nem most gondoltam vállalkozni, hanem majd idővel, ahogy írtam is.

Azt nem tudom, mit kellene tanulnom, mit lenne érdemes, hogy piacképes legyen.

2017. nov. 29. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!