Ha jelentkezni szeretnék egy árufeltöltő állásra, beleírjam az önéletrajzomba a felsőfokú végzettségemet vagy akkor túlképzettnek számítok és így kevesebb az esélyem az állásra?
Köszi a választ!
Nem a bérre gondoltam, hanem hogy akkor arra nem hivatkozhatnak, hogy túlképzett vagyok az állásra?
Ha beleírod, max akkor nem dobják az önéletrajzod a kukába, ha nincs rajtad kívül más jelentkező. Három szempont van az árufeltöltői állásoknál:
1. Legyél minél kevésbé képzett! (Hogy ne mondj fel hamar)
2. Lakj minél közelebb! (Hogy ne mondj fel hamar és ne fárasszon le az utazás)
3. Nézz ki vállalhatóan! (hogy ne riaszd el a vásárlókat!)
Köszi, igen, igazából azért is tettem fel a kérdést, hogy abból nem lehet-e baj, ha elhallgatom, de akkor ezek szerint, nem...
Köszi még egyszer!
Augusztustól októberig hajkurásztam az alkalmi munkákat, mert számvitel diploma ide vagy oda, nem olyan egyszerű azért egyik napról a másikra elhelyezkedni, főleg, mivel rohadt lassan őrölnek azok a malmok ( több hétig várják a jelentkezőket, többkörös interjúk, stb).
lényeg a lényeg, amíg beírtam a diplomát, a kutya még csak válaszra se méltatott ( illetve de, egyszer kaptam egy finom sajnáljuk nem önt választottuk emailt)
miután csak a sima érettségit hagytam, egy hét alatt találtam alkalmi munkát csomagolóként, és még válogathattam is ( persze kb annyi volt a különbség a munkák között, mint a kutya meg az eb között, de legalább lett munkám, én meg nem haltam éhen) Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!