Közalkalmazottként egy iskolatitkár mennyit kereshet? Feltétel a felsőfokú végzettség. Beleszámít a fizetési kategória kiszámításakor, hogy ki mennyit dolgozott közalkalmazottként előtte?
a diplomával F kategóriába kerülsz, felsőfokú okj-vel E kategória.
a kategória kiszámításánál szerintem attól függ, hogy diplomával dolgoztál e előtte, vagy sem. ha E kategóriás voltál előtte, nem hiszem, hogy ha ott kezdesz, egyből F 5be kerülsz pl. de ezt tőlük kell megkérdezni...
a nem közalkalmazotti nem számít bele. anyukám példáján azt tudom, hogy ha munkahelyet vált, de ugyanúgy közalkalmazott marad, az beleszámít (ugyanaz a kategória, nem volt magasabb sulija). de ha azt E-ben töltötted, esetleg még alacsonyabban, tényleg nem tudom... ha mész állásinterjúra, érdeklődj utána. vagy ha már felvettek, akkor hívd fel a munkáltatót, hogy mire számíts úgy egyébként.
nem tudom, mennyi az F1 a táblázatban, de ha nem éri el a garantált bérminimumot, akkor arra kiegészítik. elvileg... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!