Van rá esélyem hogy felnőtt koromra tudok venni egy egy lamborghinit? Most 11. es vagyok informatikai iskolába járok szinte mindenből 5ös vagyok (kiv. Töri irodalom nyelvtan) 12. végére angolból biztos németből 80% hogy meglesz a felsőfokú nyelvizsga
Még nem tudom melyik egyetemre megyek de biztos hogy valami informatikával foglalkozó helyre (programozás, szoftverfejlesztés, rendszergazda)
Már kisgyerek korom óta nagy álmom hogy egyszer lesz egy ilyen kocsim.
Kisgyerek vagy még...
Mire oda kerülsz, már nem fog kelleni a lamborgini, mert rájössz, hogy a föld kerek és a télapó nem létezik. Játsszál a need for speeddel, abban van lambo...
Átlag emberként nagyjából 0 esélyed van rá.
Egy "olcsóbb" példány is 50-60 millió, egy extra meg 90-100. És fenn is kell tartani valamiből.
Jól menő vállalkozóként már esetleg belefér, de akkor már inkább fogsz venni egy luxus SUV-ot, például egy Porsche Cayenne-t vagy hasonló autót, mert komolyabb üzleti partner hatását kelti.
Mondjuk az tény, hogy ahogy felnő az ember és realizálja milyen szintet képes elérni, elkezd örülni az "apró" dolgoknak is. Én például most simán egy Ford Fiesta/Focus vagy hasonló szintű autóra pályázom és ugyanúgy tudnék neki örülni mint egy Lambonak.
Pénzes emberek nem lamboval járnak.
Lamboval a hülyegyerekek járnak, akik gazdag családba születtek.
Aki gazdag, általában tanult ember, nagy valószínűséggel üzletember. Üzletembereknek meg általában azért van ízlésük, ezért elegáns autókkal járnak. Volvo, Audi, Merci, Lexus. A lambo nem elegáns.
Előző
Mond meg James Stuntnak is hogy ne járjon Lamborghinivel, mert az nem menő üzletemberes.
Lehet a jó tanácsért dob neked egy kis aprót.
Előző.
Köszi, hogy alátámasztottad.
Tényleg nem illik össze a lambo meg az üzletember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!