Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora fizetési igénye lehet...

Mekkora fizetési igénye lehet egy recepciósnak multinál (Budapest)? Részletek lent

Figyelt kérdés

Felsőfokú, tárgyalóképes angol az elvárás, minimum középfokú végzettség, recepciósként, vagy hasonló munkakörben szerzett tapasztalat.

feladatok: vendégek fogadása, eligazítása, szervezési feladatok: asztalfoglalástól a repülőjegy foglalásig minden, minden irodai fogyóeszköz beszerzése és rendelése( ezt a recepciósnak is kell figyelni, hogy mikor fogy ki), illetőleg minden más jellegű felmerülő adminisztrációs feladat. A feladatok már angolul voltak megfogalmazva. Munkaidő hétfőtől péntekig.

Nekem van felsőfokú végzettségem, és két éves hasonló jellegű tapasztalatom. Cambridege Proficiency nyelvvizsga, aktív nyelvtudás.

A cég szoftverfejlesztéssel foglalkozik, a világ több pontján jelen lévő multi.

Bruttó 350-400 reális lehet?

2017. dec. 13. 15:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Na igen..az emberek fejében is van a hiba. Nekik sem kellene szrert-hgyert elvallalni mindent. En is voltam fel evig ugy, hogy napokig csak rizst ettem, mert annyira nem volt penzem, tudom milyen, amikor mindegy mi, csak penz legyen belole, de nem szabad leragadni egy alja szinten! Sajnos nagyon sok emberbol hianyzik a fejlodes, elorelepes igenye, na de ez mar mas tema...akinek jo a meleg kki, az fetrengjen benne..nyakig.
2017. dec. 15. 00:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Szóval mindenki hülye, csak te vagy helikopter..világos

Na, a kérdésedre válaszolva, bruttó 700e ft lenne szerintem a reális fizu, azért a munkáért, amit végzel!

2017. dec. 15. 20:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem mindenki teheti meg, hogy ugráljon. Ha valakinek van mondjuk hitele, vagy albérletet fizet, kisgyerekei vannak, az nem fog keménykedni, hogy több fizetést akar, mert sorban állnak az emberek az állásokért és biztos lesz olyan aki mosolyogva elvállalja kevesebbért. Az teheti meg ezt, akinek van valami ritka szaktudása vagy olyan piacképes végzettsége, amire nagy a kereslet. De amit te felsoroltál az egy egyszerű adminisztratív munkakört takar amihez nem kell semmi extra. Ehhez képest a fizetési igényed a kezdő mérnökök, orvosok szintjén van. Oké, hogy ez szomorú, de ez van. Magyarországon jelenleg ez a bérszínvonal, ha tetszik ha nem.
2017. dec. 16. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!