Milyen helyileg a belvárosban dolgozni (Budapest)?
Tudom, ez huszadrangú szempont álláskeresésnél. :D NEM is erről van szó.
Külváros-belváros határán dolgozom, és vásárlásoknál, orvoshoz járásnál, ügyintézésnél, barátoknál találkozásnál hátrányosnak érzem, hogy alsó hangon fél óra, amíg odaérek valahova, de simán 40-50 perc.
A bolt bezár, az orvos estére másfél hónap múlvára tud időpontot adni, a barát vár rám...
Nekem is át kell utaznom a várost minden nap, de még ráadásul nem is a belvárosba. Csak egyik lepratelepből a másikig, bár az a lepratelep ahol én lakom az sztem még mindig civilizáltabban néz ki mint amit a hülye cégem volt képes magának kiválasztani. Úgyhogy legalább így már összehasonlítási alapom van :P
Egyébként én úgy oldom meg, hogy amit lehet, azt a munkahelyhez közel intézem el.
Ügyintézés menni szokott, a hivatalok, bankok, posták stb. nem csak egy helyen vannak a városban. Bevásárolni inkább otthon, mert nincs kedvem még a kajásszatyrokat is cipelni hazafelé menet.
Szóval kb. mindent el tudok intézni, csak uuuuunoooom hogy tök fölöslegesen át kell zötykölődnöm minden nap a sok büdös retkes csöves között a munkahelyemre meg vissza.
De ez tényleg nem volt szempont, mert ha meg nem tetszik, akkor mehetek vissza a közelebbi volt helyemre fele annyi pénzért. Az meg nem buli.
Nem kajavásárlásra gondoltam. :P
Hobbihoz, mit tudom én....
Amúgy én meg jobb környékről jobb környékre megyek, kényelmesen és viszonylag gyorsan, csak a belváros elérése, az általam látogatott orvosok, hobbis boltok, stb-stb-stb..... :(
Én utálom a belvárost, a tömeget, a nyüzsgést, a beépítettséget, a kevés fát....
De talán jobb lenne, mint jelenleg.
Van, hogy hetekig húzódik egy elintéznivaló vagy akár el is felejtődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!