Dede2 kérdése:
Budapest belvárosban főleg a VIII. kerületben hol van olyan nőgyógyászati rendelés ahol nem kell előjegyzés/időpont hanem sorszámos/sorrendes rendelés van?
Figyelt kérdés
2017. márc. 19. 19:57
1/2 anonim válasza:
Ha bejelentett lakcímkártyan szereplő lakcímed az adott kerületbe esik akkor majdnem minden kerületbe így van. Én pint a 8 ban dolgozom ellenőriznünk kell szigorúan hogy a lakcímkártyádon 8. Keri cím van e és lehet jönni időpont nélkül is de ekkor órákat kell várnod mert az időpontosok mindig előnyt élveznek. Máshol is így van... Csak sorrendes rendelés ma már sehol nincs.
2/2 anonim válasza:
A kiraly utcairól tudom, de az sem biztos hogy még mindig. És a rendelő nevét sajna nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!