Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora fizetési igénye lehet...

Mekkora fizetési igénye lehet egy recepciósnak multinál (Budapest)? Részletek lent

Figyelt kérdés

Felsőfokú, tárgyalóképes angol az elvárás, minimum középfokú végzettség, recepciósként, vagy hasonló munkakörben szerzett tapasztalat.

feladatok: vendégek fogadása, eligazítása, szervezési feladatok: asztalfoglalástól a repülőjegy foglalásig minden, minden irodai fogyóeszköz beszerzése és rendelése( ezt a recepciósnak is kell figyelni, hogy mikor fogy ki), illetőleg minden más jellegű felmerülő adminisztrációs feladat. A feladatok már angolul voltak megfogalmazva. Munkaidő hétfőtől péntekig.

Nekem van felsőfokú végzettségem, és két éves hasonló jellegű tapasztalatom. Cambridege Proficiency nyelvvizsga, aktív nyelvtudás.

A cég szoftverfejlesztéssel foglalkozik, a világ több pontján jelen lévő multi.

Bruttó 350-400 reális lehet?

2017. dec. 13. 15:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az eredeti kérdésre válaszolva:

Bármekkora. A fizetési igény azt jelenti, Te mennyit szeretnél keresni.

ha úgy teszed fel a kérdést, hogy mekkora az a legkisebb összeg, amit hajlandóak fizetni a munkádért, akkor már közelebb jársz a jó válaszhoz.

Viszont ez arról szól, hogy eltalálod-e azt a számot, amire ők gondoltak. Jó kis bűvésztrükk. :-)

2017. dec. 13. 16:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen, igen, értem :) Szóval akkor az a kérdés, hogy mekkora fizetésre számíthat egy recepciós...
2017. dec. 13. 16:39
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
90-140 nettó
2017. dec. 13. 17:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sokat mondtál, szorozd meg kb 0.6-tal.
2017. dec. 13. 17:31
 5/13 A kérdező kommentje:
Most keresek bruttó 300at, cafeteriával együtt ( caf nélkül 280 bruttó) ide nem kell semmi, csak alap angol, amit havonta kb egyszer használok ( azt sem szóban). Ja, és ide még tapasztalat sem kellett. Hogyha ez bruttó 300, akkor tárgyalóképes angollal, tapasztalattal szerintem a bruttó 350 minden, csak nem túlzó. Tényleg érdekelne, hogy aki ilyen lehetetlen nettó 90eket ír, az kifejtené, hogy miért. Nem Mari néni szállodájába jelentkeztem a portára.
2017. dec. 13. 17:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Középfokú végzettséget kérnek, tehát nem akarnak sokat fizetni. Ilyen adminisztratív, egyszerű munkára 350-400 irreális szerintem, ez már gépészmérnökök fizetési szintje.
2017. dec. 14. 00:21
 7/13 anonim ***** válasza:
kívánom hogy kapjál ezért a munkáért bruttó 400 ezret, de nem tartom valószínűnek hogy ennyit szánnak rá.
2017. dec. 14. 09:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Valóban horribilis az az összeg, amit írtál..

Szerintem a bruttó 250 lenne a reális, és akkor egy "viszonylag" jó fizetésről beszélünk.

2017. dec. 14. 13:09
 9/13 A kérdező kommentje:
olvassátok el amit írtam kommentbe pár hsz-szel feljebb.Most keresek br 300at kevesebb követelménnyel...azzal, hogy ezt horribilisnek tüntetitek fel, csak az ide tévedő kkvs adócsalókat támogatjátok abban, hogy továbbra is lenyomva tartsák a fizetéseket és még több fiatal menjen ki külföldre. Ma voltam interjún. 350+cafeteriát mondtak. Nem tudom, engem választanak e, nem is ez a lényeg. Az tuti, hogy sima érettségivel bivajbasznádon ez lehet horribilis, de ha így haladunk majd nem marad itt egy fiatal se, aztán lehet nézegetni az itt maradt pár embernek. Orvos, tanár már most sincsen, és jó pár képzett mesterembert lasszóval kell már vadászni. Engem nem rémít meg, ha ez lesz sem, majd fogom magam, én is kimegyek. Üdv.
2017. dec. 14. 14:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem bivalybasznádon, hanem autóipari multinál, Budapesten, diplomás, angolul beszélő recepciós csaj, aki nem csak szervező munkát végzett hanem ügyfelekkel is kapcsolatot tartott és számlázott is plusz pénzt kezelt, ennél jóval kevesebbet keresett. Szóval nem légből kapott volt amit írtam. De ha 350-et akarnak adni, örülj, mert ez nem általános egyáltalán.
2017. dec. 14. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!