Ki dolgozik Budapesten Tescoban és miért?
Bruttó 210 ezer egy olyan állásért amiért cserébe csupán a 8 általános és "vevőközpontú szemlélet,
lelkes és elkötelezett hozzáállás,
készség a csapatmunkára és az önfejlesztésre." elvárás szerintem teljesen versenyképes
azt hiszem a LIDL-ben kínálnak 250 bruttót, de ott még sosem láttam a tipikus tesco-s alkalmazott fizimiskát
nettó 135 + bónuszok
mutass már egy olyan állást ahol 4 órában csak olyan felelősség tartozik, amit 8 általánosra szabtak, és odaadnak érte ennyi pénzt
rögtön cserélem is le a mérnöki állásomat
Állj! A bruttó 210 6. hónap után értendő. A ter.kieg. minden egyes tescora vonatkozik??
Szerintem nincs mindig ennyi túlóra, most igen, mert jönnek az ünnepek, de márciusban, júniusban az ország keleti részén nincs ilyen.
3#: konkrétan a tejárufeltöltői nem megerőltető, mint pl. a planós munka. A planós megerőltetőbb.
Kedves Kérdező, nem tudom, hogy hol lehet ennyit keresni 4 órában, de az biztos, hogy ez az összeg nem biztos, hogy annyit ér a szabolcsi Tescoban vagy a pesti, szombathelyi Tescoban.
1-es a mérnőki diplomádat meg kellett említened!
1hetet nem birnal ki a Tescoban pl!
Mi az hogy Lidl-ben más arcok vannak?
Ahol lakom a Tescosok mennek át a Lidl dolgozni,hogy lehet hogy felvették őket,Tescos arccal?Te gyökér!
Miért mi valami orkok vagyunk?Milyen jogon itélsz meg embereket,ki a fax vagy Te?
Ezért undorodom azoktol akiknek diplomájuk van,azt hiszik ök szarták a spanyol viaszt!Ennyi
lol haver, egy ideig sokat jártam a tesco-t leltározni azért tudom, hogy kik is dolgoznak ott
de hordtam én vasat is egy időben ne félj
Lol?Mi van?Valami ratyi gyerek vagy?
Nyilván nincs annyi felelösseg rajtunk,mit rajtad aki Diplomás mérnök vagy(aki lehet munkanélküli)
Nálunk csapatmunka van ahová 1ilyen gyöker mint Te sose férnél bele!Hányni tudok az ilyenektöl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!