Ki dolgozik Budapesten Tescoban és miért?
Akik diplomások valóban beképzeltek. De ugyanugy szükség van tescoban árufeltöltőre mint mérnökre. Egy árufeltöltő ha nincs, akkor a kedves mérnök úr nem tud elmenni vásárolni, hipermarketekbe, mert nincsenek kitéve az áruk, aztán megveheti valami kisebb maszeknál 20xor drágábban.
Tehát szükség van rájuk. Mindkettőre.
Az a baj, hogy nagyon különbözőek a fizetések, már már egyik keres 150 ezret a másik keres 800 ezret, nagyon nagyok az eltérések, Régebben ez nem igy volt, persze akkor is többet kapott a tanult ember, de jóval nem voltak ilyen magasan eltérőek a két fizetés.
Az egyiknek kajára elég csak,a másik meg mehet belőle szórakozni nyaralni, hol van ez rendjén?
ugyanúgy mindkettő ember az feltöltő, és a mérnök is dolgozik, mindketten érdemelnek, vagyis az árufeltöltő is hogy elmenjen szabadnapokon esetleg pihenni, szórakozni kicsit,.
Ez a baj van a világgal. Hogy nagyon nagyok a különbségek két fizetés között. Az eltérések.
Pékekre is szükség van, mégis nagyon keveset keresnek, 140 ezret aszt hiszem.
Egy informatikus meg bruttó 500-600 ezret.
Egy informatikus nyilván nem fogja gyurni a tésztát, de ez forditva is igaz. Mégis az informatikus kapja a többet vagy 60 százalékkal.
34%-os húzzál már el avval a gyökér pOfáddal
Nem bírod felfogni,hogy nem reális 700.000ft 1hónapra valakinek?De megnyugtatlak Te sem fogsz annyit keresni!
11 es vagyok. Ha a pék szakma csak gyurasbol allna, akkor miert nem megy el mindenki peknek hiszen 1 ev alatt teljesen kitanulhato es utana mar nem kell fejlodni csak dolgozni. Persze...
Lehet hogy konnyebben meglehet tanulni mint az informatikat, de ezt a munkat is el kell valakinek vegezni.
De nem ertettel meg, elozo valaszolo.
Nem az a lenyeg hogy ki mennyit tanul, barmilyen szakmat, fuggetlenul a nehezsegektol, hanem arrol van szo hogy munka =munka.
Pek is dolgozik, neki is nehezen megy, hajnalban felkelni, vagy egy arufeltoltonek, a hideg raktarban dolgozni, . De dolgoznak ahogy az informatikus is. ,aki egy futott helyisegben kenyelmesen ul es programoz.
Itt csak a fizetesekkel van problema, ha en tanulnek 6 even at hogy programozo legyek, de engem jobban erdekel az arufeltoltoi vagy mas fizikai munka.
Lehet keresni tobbet egy infosnak, de ne legyen mar ilyen magas eltero fizetesek ket szakma kozott.
140'ezer pek aki suti az embereknek reggelente a kenyeret.
600'ezret meg infos, de igy is mar teli vagyunk mindenfele applikaciokkal ami csak, az emberi agyat teszi tonkre.
Nem Budapesten és nem Tescóban dolgozok, de árufeltöltőként nettó 130-at megkeresek. Na most itt, ezen a részen ezzel majdhogynem az élet császára vagyok, majdnem minden ismerősöménél magasabb fizut kapok (egyéni vállalkozókat és eüsöket leszámítva persze). Nekem is van diplomám, Pesten talán találnék is vele állást, viszont ez ezerszer jobban megéri nekem már csak a kényelem miatt is + itt semmiféle felelősségem nincs. Nem elhanyagolható különben az sem, hogy világi jó arc itt minden munkatársam, egyedül néhány kisfőnök képzel magáról kicsit sokat. Túlóra mondjuk nálunk soha nem volt, annyi, hogy decemberben kevesebb pihenőnapunk lesz (amit aztán januárban visszakapunk).
Egyébként én is nagyon kíváncsi lennék arra, hogy milyen munkáért kapsz (és melyik országban, nem mellékesen) 4 órában 140 nettó körül. Infósok és orvosok nem játszanak, és lehetőség szerint olyan érdekel, amiben fizikailag se készülsz ki 2 hét után.
alapvetően senki nem várja el, hogy a pékek és árufeltöltők fontos és társadalmilag lebecsült feladatát végezd
csak az a baj, hogy a programozásról még nagy vonalakban sincs elképzelésed, nincs algoritmus szemléleted, és a legtöbb 8 általánost végezettségű szerintem nem nagyon tud alap matematikai összefüggéseket sem
pl, hogy mi szerepelhet a gyökjel alatt vagy egy tört nevezőjében? hogy kell átváltani a fokot radiánba?
és ezeket rendszeresen kell ám használni, és ennél sajnos csak bonyolultabb összefüggések szerepelnek nap-mint nap egy informatikus munkája során
#14-es válaszoló te tipikusan a "csapkodja a monitort", hogyha nem megy típusú júzer lehetsz
csak megerősíted az első válaszban állítottakat
alapvetően egyébként a pék nem igen gyúr semmilyen tésztát, mert nem termelékeny tevékenység, arra van egy gép
a pék az amolyan műszakvezető, a többiek mind betanított munkások
mert olyan sekélyes mérnök vagyok, hogy sosem jártam még sütőiparban :) csakhogy diákként rengeteget szívtam benne :)
Te mérnők zseni honnan veszed hogy 8osztalyos minden Tescos?Meglepődnél avval az arrogans,gyöker csicska formáddal!Te hallod az ilyen bicskanyitogató stílusu kis gecziket 1ütéssel szoktam elintézni!
Úgy fölrúgnálak les se esnél,Te kis majom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!