Ti ezt elhiszitek?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm azt mesélte, hogy a havi nettó 160 ezres fizetésével évente több mint egy milliót félre tud tenni. Csurrant neki kb még egy plusz havi fizetése idén. Van felesége és lakásuk, tehát nem kell albérletet fizetni, de én akkor is nehezen hiszem ezt el, hogy egymaga 1,1-1,2 milliót félre tud tenni egy év alatt.....

2017. dec. 11. 15:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%
jelentsd fel, de azt ugye tudod, hogy f***rahuzkodnak, ha nem találnak semmit? Simán rádvágják a rosszhiszeműséget, aztán visszanyal a fagyi. Névtelen bejelentésekre ma már a NAV sem ugrik magánszemélyre vetülő gyanú esetén...
2017. dec. 12. 07:12
 22/26 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nyomtam egy zöld kezet, mert megérdemlitek! Jó, hogy van köztünk olyanok, akik ilyen racionálisan gondolkoznak!
2017. dec. 12. 09:51
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, hogy csak egy teszt volt és kíváncsi voltál a véleményekre. :D Egyébként ha havi egy milláról lenne szó, kicsit gyanús lenne a dolog, de évi egy millió? A #11-es már leírta az én válaszomat és álláspontomat.
2017. dec. 12. 16:07
 24/26 anonim ***** válasza:
Nyugodtan jelentsd fel, a gatyádat is le fogja rólad perelni rágalmazás miatt. :)
2017. dec. 13. 10:27
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem jelentek én fel senkit. Mire fel tenném? Nem vagyok én fideszes...
2017. dec. 13. 12:00
 26/26 anonim ***** válasza:

Valóban nem.

Te egy kommenista önkéntes rendőr vagy!

2017. dec. 15. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!