Ha egy cég semmit se ad karácsonyra de még egy marék szaloncukrot se az azt jelenti szarba se nézi a melósait?
Ha egy cégnél senki se kap egy fillért se karácsonyra se jutalom prémium bónusz semmi, de még egy marék szaloncukrot se-akkor ez azt jelenti a cég kutyába (se)nézi a melósait akik munkájukkal a cég életét jelentik?
Ráadásul ez eleve olyan hely ahol nagyon szarul fizetnek, így az itt melózóknak akár egy 10.000 ft-os utalvány is jól jönne.
Mert lehet ugatni anyagi helyzetről de azért valami csak beleférne. Oldják meg hogy férjen bele... a főnöknek a 6 milliós kocsi céges számlára belefért.
"Miért nem kellesz máshová? Erre válaszolj végre.
"
Pfff.. Ha erre én tudnám a választ akkor kellenék is....
Olyan ez mintha azt kérdeznéd ki volt az ismeretlen szerzője a műnek. Hát ha ezt tudnánk akkor nem lenne ismeretlen.
"Menj át akkor azokra a munkahelyekre dolgozni,"+
Ha kellenék oda már ott lennék.
"Borzalmasan unalmas vagy már."
Ezt megh megint elmondom nem értem.
Unalmas vagyok? Unod? Unjad.
KI nem szarja le? Nem tetszik más máshova.
"Miért nem kellesz máshová? Erre válaszolj végre."
Szerintem elég egyértelmű hogy miért nem kell. Ilyen stílust..
"Ha egy normális, piacképes végzettség megszerzéséhez a pénzhiány lenne a következő kifogás..."
Cisco CCNA-ra 300.000at költöttem + 50-et a vizsgára.
Atyaúristen 350.... és mit ér?
Semmit.
Pedig a csapból is az folyt hogy ilyen piacképes meg olyan piacképes.
A nagy szart.
Piacképes lenne gyakorlattal. Az meg nincs. Honnan lenne. Ahhoz előbb fel kéne vegyenek.
De nem vesznek. Mert nincs gyakorlat.
Ugyan, nem mondom, hogy miért dolgozol ott.
Te egy főállású, naplopó troll vagy, életedben nem láttál még munkahelyet.
"Szerintem elég egyértelmű hogy miért nem kell. Ilyen stílust.."
És vajon honnan tudja egy munkáltató az US style életrajzomból milyen a STÍLUSOM?
Hm?
Ahhoz előbb be kéne hívnia beszélgetésre.
De nem hívnak.
Szarra se nem interjúra.
Miért nem elég neked az, hogy van egy munkahelyed és felveszed havonta a fizetésedet ?!
Ha ajándékra, meg szeretetre vágysz, akkor húzgáljatok neveket a munkatársaiddal aztán ajándékozzátok meg egymást, vagy lépj be a szakszervezetbe és mint tag, kapsz szaloncukrot, vagy utalványt ünnepek előtt.
"Miért nem elég neked az, hogy van egy munkahelyed és felveszed havonta a fizetésedet ?! "
Mert nettó 90-et kapok azért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!