Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha egy cég semmit se ad...

Ha egy cég semmit se ad karácsonyra de még egy marék szaloncukrot se az azt jelenti szarba se nézi a melósait?

Figyelt kérdés

Ha egy cégnél senki se kap egy fillért se karácsonyra se jutalom prémium bónusz semmi, de még egy marék szaloncukrot se-akkor ez azt jelenti a cég kutyába (se)nézi a melósait akik munkájukkal a cég életét jelentik?

Ráadásul ez eleve olyan hely ahol nagyon szarul fizetnek, így az itt melózóknak akár egy 10.000 ft-os utalvány is jól jönne.

Mert lehet ugatni anyagi helyzetről de azért valami csak beleférne. Oldják meg hogy férjen bele... a főnöknek a 6 milliós kocsi céges számlára belefért.

2017. dec. 9. 17:12
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:

"Miért nem kellesz máshová? Erre válaszolj végre.

"

Pfff.. Ha erre én tudnám a választ akkor kellenék is....

Olyan ez mintha azt kérdeznéd ki volt az ismeretlen szerzője a műnek. Hát ha ezt tudnánk akkor nem lenne ismeretlen.

2017. dec. 9. 18:24
 22/46 A kérdező kommentje:

"Menj át akkor azokra a munkahelyekre dolgozni,"+

Ha kellenék oda már ott lennék.

2017. dec. 9. 18:25
 23/46 A kérdező kommentje:

"Borzalmasan unalmas vagy már."

Ezt megh megint elmondom nem értem.

Unalmas vagyok? Unod? Unjad.

KI nem szarja le? Nem tetszik más máshova.

2017. dec. 9. 18:26
 24/46 anonim ***** válasza:

"Miért nem kellesz máshová? Erre válaszolj végre."

Szerintem elég egyértelmű hogy miért nem kell. Ilyen stílust..

2017. dec. 9. 18:31
 25/46 anonim ***** válasza:
67%
Alternatíva közmunka helyett: fél év alatt megtanulsz megfelelő szinten németül és kimész mosogatni Ausztriába havi 1200-1500 euróért (szállással és ellátással). Ha egy normális, piacképes végzettség megszerzéséhez a pénzhiány lenne a következő kifogás...
2017. dec. 9. 18:41
 26/46 A kérdező kommentje:

"Ha egy normális, piacképes végzettség megszerzéséhez a pénzhiány lenne a következő kifogás..."

Cisco CCNA-ra 300.000at költöttem + 50-et a vizsgára.

Atyaúristen 350.... és mit ér?

Semmit.

Pedig a csapból is az folyt hogy ilyen piacképes meg olyan piacképes.

A nagy szart.

Piacképes lenne gyakorlattal. Az meg nincs. Honnan lenne. Ahhoz előbb fel kéne vegyenek.

De nem vesznek. Mert nincs gyakorlat.

2017. dec. 9. 18:53
 27/46 anonim ***** válasza:
79%

Ugyan, nem mondom, hogy miért dolgozol ott.

Te egy főállású, naplopó troll vagy, életedben nem láttál még munkahelyet.

2017. dec. 9. 18:53
 28/46 A kérdező kommentje:

"Szerintem elég egyértelmű hogy miért nem kell. Ilyen stílust.."

És vajon honnan tudja egy munkáltató az US style életrajzomból milyen a STÍLUSOM?

Hm?

Ahhoz előbb be kéne hívnia beszélgetésre.

De nem hívnak.

Szarra se nem interjúra.

2017. dec. 9. 18:54
 29/46 anonim ***** válasza:
59%

Miért nem elég neked az, hogy van egy munkahelyed és felveszed havonta a fizetésedet ?!

Ha ajándékra, meg szeretetre vágysz, akkor húzgáljatok neveket a munkatársaiddal aztán ajándékozzátok meg egymást, vagy lépj be a szakszervezetbe és mint tag, kapsz szaloncukrot, vagy utalványt ünnepek előtt.

2017. dec. 9. 19:45
 30/46 A kérdező kommentje:

"Miért nem elég neked az, hogy van egy munkahelyed és felveszed havonta a fizetésedet ?! "

Mert nettó 90-et kapok azért nem.

2017. dec. 9. 20:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!