Ha egy cég semmit se ad karácsonyra de még egy marék szaloncukrot se az azt jelenti szarba se nézi a melósait?
Ha egy cégnél senki se kap egy fillért se karácsonyra se jutalom prémium bónusz semmi, de még egy marék szaloncukrot se-akkor ez azt jelenti a cég kutyába (se)nézi a melósait akik munkájukkal a cég életét jelentik?
Ráadásul ez eleve olyan hely ahol nagyon szarul fizetnek, így az itt melózóknak akár egy 10.000 ft-os utalvány is jól jönne.
Mert lehet ugatni anyagi helyzetről de azért valami csak beleférne. Oldják meg hogy férjen bele... a főnöknek a 6 milliós kocsi céges számlára belefért.
Tudom tudom. Lehet beszólogatni trollkodva hogy aki ilyen dolgozik az ezt érdemli.
De hogy miért érdemli ezt azt soha nem fogom fel. Soha.
A cég az nem család,hanem egy munkahely,ahol a a dolgozó munkát végez("melózik" így is lehet mondani),amiért a cég fizetést ad,és kész.
Ez van a megállapodásban,nem pedig más.
Jó hogy nem már húsvétkor ajándéktojások legyenek eldugva a marógép mögé,meg ilyenek.
Hát marha érdekes módon ismerősi körben mást se hallok csak ezt kapnak azt kapnak, utalvány kp welness belépő!!
Bakker tesóm tavaly akkora ajándékcsomagot kapott hogy taxit kellett hívnia mert kézben buszon haza se bírta volna hozni.
Másik ismerősöm 13. havit kap.
megint másik gyulai fürdőbelépőt 3 naposat.
Ezek egyike se szerződéses dolog, ezek "csak úgy " adják, kedveskedés köszönet a dolgozónak hogy ott (és nem másutt...) dolgozik.
Mert dolgozhatnak másutt is ők meg rohangálhatnának emberért.
Amely cégvezető nem egy agyonvernivaló barom az felfogja ezt.
Újra megkérdezem: és azon cégek ahol ez meg az van akkor az hogy van?
hm?
És akkor még az ilyen munkáltató sír hogy nincs embere ez megy el az megy el, felvesz valakit még le se telt a próbaideje már sehol sincs.
Vajon miért?
Ezek miatt (is).
Na meg a szar fizetés miatt meg a gyökér vezetés miatt meg a balkáni körülmények miatt. Stb.
Szóval röviden: a hozzáállás miatt.
Ide figyelj kérdező, rohadt unalmas már az örökös lázongásod - arról nem beszélve, hogy tavaly is pont ugyanezt megkérdezted karácsony előtt. Tudjuk, Neked van a világon a legrosszabb munkahelyed - állítólag Bp-i vagy, akkor el lehet tolni a biciklit a munkahelyről, nem állandóan itt hőbörögni. Sok év alatt sem tudtuk meg, milyen végzettséged van, ami miatt ugye nem lehet ugrálni, ahogy Te mondtad. Tudod, amíg nem tudtam, hogy ilyen vagy, még majdnem sajnáltalak is, próbáltam tanácsokat adni, de Téged az nem érdekel, csak fújod a magadét :-(
Nem megoldást keresel, csak lázongsz, néha őrjöngsz :-(
"de plusz dolgokat ne várj."
Érdekes ám mert TŐLEM meg várnak ám plusz dolgokat.
Maradjak benn plusz szombaton ami nem munkanapom mert annyi rendelés van és olyna kevés ember hogy kell a plusz nap.
Tőlem elvárható a szerződésen felüli plusz de én semmit se várhatok? Örüljek hogy pénzt kapok?
Én álljak úgy hozzá hogy a cégnek jó legyen, de ő nem áll úgy hozzá hoyg nekem akár egy kicsit is jó legyen??
Hogy van ez?
" arról nem beszélve, hogy tavaly is pont ugyanezt megkérdezted karácsony előtt. "
Bizonyám ! De bizony ám!!
Viszont nem vagyok soha nem is voltam bp-i.
"Nem megoldást keresel,"
És mi a megoldás? Hagyjam itt ezt is? Ne leygen még ez se?
És akkor mi legyen? Közmunka 57-ért?
Vagy mi? Kötél faág vagy mi???
Hát ha ezt itthagyom ugyan hova megyek? A híd alá??
Hova kellek. Sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!