Mit jelent ez magyarul ebben a szituacioban: "outstanding hours"?
Figyelt kérdés
A szituacio: kulfoldon elek, meloztam egy cegnek es a vegen egy jogasznak kellett harcolnia a beremert.A ceggel szerzodest kotottem, de ok szerintem soha nem regisztraltak be engem a helyi adohivatalnal, magyarul nem jelentettek be. Utolag probaljak elmismasolni a dolgot, probalnak letagadni. Vegul megkaptam a csekkem a hianyzo osszeggel, de a csekken ez all: "outstanding hours" Mit jelent ez ebben az esetben? Azt jelenti, hogy "az eddig ki nem fizetett orak" vagy inkabb azt, hogy "szerzodesen kivuli, szerzodes nelkul ledolgozott orak"?2017. dec. 9. 03:49
1/2 anonim válasza:
Szerintem "eddig ki nem fizetett órák". Az outstanding kb. azt jelenti (ebben a kontextusban), hogy "elintézetlen", nem hiszem, hogy bármi köze lenne a szerődésen kívüliséghez.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!