Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit jelent ez magyarul ebben...

Mit jelent ez magyarul ebben a szituacioban: "outstanding hours"?

Figyelt kérdés
A szituacio: kulfoldon elek, meloztam egy cegnek es a vegen egy jogasznak kellett harcolnia a beremert.A ceggel szerzodest kotottem, de ok szerintem soha nem regisztraltak be engem a helyi adohivatalnal, magyarul nem jelentettek be. Utolag probaljak elmismasolni a dolgot, probalnak letagadni. Vegul megkaptam a csekkem a hianyzo osszeggel, de a csekken ez all: "outstanding hours" Mit jelent ez ebben az esetben? Azt jelenti, hogy "az eddig ki nem fizetett orak" vagy inkabb azt, hogy "szerzodesen kivuli, szerzodes nelkul ledolgozott orak"?
2017. dec. 9. 03:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem "eddig ki nem fizetett órák". Az outstanding kb. azt jelenti (ebben a kontextusban), hogy "elintézetlen", nem hiszem, hogy bármi köze lenne a szerődésen kívüliséghez.
2017. dec. 9. 10:03
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

Magyarul amivel tartoztak feléd.

2017. dec. 9. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!