Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkalehetőségei...

Milyen munkalehetőségei vannak egy mérnök informatikus hallgatónak az alábbi szituációban? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Másodéves mérnök informatikus hallgató vagyok, és eldöntöttem, hogy szeretnék szakmai gyakorlatot szerezni az informatika területén. Két fontos feltételem van a munkával kapcsolatban. Az egyik, hogy ne szorgalmi időszakban kelljen dolgoznom, mivel akkor nem lenne rá időm. A másik pedig az, hogy tapasztalt emberekkel dolgozhassak, szakmailag fejlődhessek. Találtam néhány olyan IT gyakornoki álláslehetőséget, ami jó volna nekem, de keveset tudok ezekről a dolgokról. Főleg gyakornoki munkáról szeretnék kérdezni. A gyakornoki munkák mennyi ideig tartanak? Az általam találtak közül egyiknél se volt leírva, hogy mennyi ideig alkalmaznának. Szinte mindegyiknél április 20-a és 30-a közötti a jelentkezési határidő. Akkor lehetséges, hogy ezek a munkák csak augusztus végéig tartanak? Sok állásnál gyakornoki juttatást emlegetnek. Ez mekkora fizetést jelent? Hallottam olyan multiról, ahol nem adnak fizetést, hanem csak ösztöndíj-kiegészítést. Ha egy állást hallgatóknak írnak ki, de nem jelölik meg a munka időtartamát, akkor gáz, ha leírom nekik, hogy csak nyáron tudnék dolgozni? A válaszokat előre is köszönöm. :)

Ui.: Nézzétek el nekem, ha nagy ökörségeket írtam! :)

2012. ápr. 9. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:

gyakornokként általában fél évre szoktak foglalkoztatni, de legtöbbször csak utolsó évesként

a fizetés az minimum a minimálbér 15%-a, de ez változó a cégeknél, általánosságban ennél többet szoktak fizetni

igazából nem tudom hova mehetnél gyakornoknak, nem vagyok ismerős az informatika világában

2012. ápr. 9. 16:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Keresünk kollégákat folyton hozzánk.Programozhni tudsz azért?De keresünk tesztelőket is.Erős,fejlődő cégről beszélünk gyakornokként is felveszünk szerintem.Küldj egy CV-t és továbbítom ha gondolod.
2012. máj. 16. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!