Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek megérdemlik az...

Szerintetek megérdemlik az informatikusok/programozók azt az irdatlan mennyiségű pénzt amit keresnek?

Figyelt kérdés
Közel nem az ő munkájuk a legfontosabb a társadalom számára szerintem.

2017. dec. 6. 19:12
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
0%

@39

Igen, automatizálni fogják... úgy 35 év múlva. Tudom, léteznek önvezető autók, csak azt felejti el mindenki, hogy ezek olyan elképesztően drága technológiák, hogy a fene nem fogja megfizetni őket, állami cégek meg aztán végképp nem. Amúgy a vezetéshez ugyanúgy érzék, tapasztalat és tanulás kell, mint a programozáshoz, de teljesen fölösleges megpróbálni összehasonlítani a kettőt, mert egészen más kompetenciák kellenek hozzá. OFF Itt most különben nem is erről volt szó, hanem arról, hogy valaki felemlegette itt a felelősséget - márpedig én akárhogyan is gondolkodok, nem jut eszembe munka, ami nagyobb felelősséggel járna ennél. Ugye az orvos többnyire egyetlen ember életével játszik, a mentős 3-4 emberével, míg a buszvezető esetében 1 és 150 közti számról beszélünk. Magyarán a felelősség és a fizetés köszönőviszonyban sincs náluk.

2017. dec. 10. 19:33
 42/43 anonim ***** válasza:
35%

Nem.

Több szart csinálnak, mint ami jó.

Nagyarcú tróger banda.

Akik meg itt verik a nyálukat, az nem programozás, hanem valami tartalmatlan baromság, aminek értelme van esetleg, az az operációs rendszerek, meg a játékok.

De lefagyó bankautomaták, hibás telefonprogramok, stb mögött elképzelem mindig, valami 20-on éves ropigyerek ül, amelyik itt veri a nyálát a fórumokon.

2017. dec. 17. 00:56
 43/43 anonim ***** válasza:
42%

#42 ha olyan okos vagy akkor tessék legyél kollégánk.

Lássuk jelentkezz hozzánk.

A magyar mind politikus,mind sikeres,mind focista természetesen doktor sőt állatorvos és ezermester is.

Tróger banda,kíváncsi vagyok bírnád-e azt a borzalmas mennyiségű tanulást amit nekünk csinálni kell?

Naprakészen,plusz szenvedd végig az egyetemet is mindemellett dolgozz is.

Irigy vagy csak te is,legyél programozó és te is jól fogsz keresni.

2017. dec. 17. 01:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!