Szerintetek megérdemlik az informatikusok/programozók azt az irdatlan mennyiségű pénzt amit keresnek?
@39
Igen, automatizálni fogják... úgy 35 év múlva. Tudom, léteznek önvezető autók, csak azt felejti el mindenki, hogy ezek olyan elképesztően drága technológiák, hogy a fene nem fogja megfizetni őket, állami cégek meg aztán végképp nem. Amúgy a vezetéshez ugyanúgy érzék, tapasztalat és tanulás kell, mint a programozáshoz, de teljesen fölösleges megpróbálni összehasonlítani a kettőt, mert egészen más kompetenciák kellenek hozzá. OFF Itt most különben nem is erről volt szó, hanem arról, hogy valaki felemlegette itt a felelősséget - márpedig én akárhogyan is gondolkodok, nem jut eszembe munka, ami nagyobb felelősséggel járna ennél. Ugye az orvos többnyire egyetlen ember életével játszik, a mentős 3-4 emberével, míg a buszvezető esetében 1 és 150 közti számról beszélünk. Magyarán a felelősség és a fizetés köszönőviszonyban sincs náluk.
Nem.
Több szart csinálnak, mint ami jó.
Nagyarcú tróger banda.
Akik meg itt verik a nyálukat, az nem programozás, hanem valami tartalmatlan baromság, aminek értelme van esetleg, az az operációs rendszerek, meg a játékok.
De lefagyó bankautomaták, hibás telefonprogramok, stb mögött elképzelem mindig, valami 20-on éves ropigyerek ül, amelyik itt veri a nyálát a fórumokon.
#42 ha olyan okos vagy akkor tessék legyél kollégánk.
Lássuk jelentkezz hozzánk.
A magyar mind politikus,mind sikeres,mind focista természetesen doktor sőt állatorvos és ezermester is.
Tróger banda,kíváncsi vagyok bírnád-e azt a borzalmas mennyiségű tanulást amit nekünk csinálni kell?
Naprakészen,plusz szenvedd végig az egyetemet is mindemellett dolgozz is.
Irigy vagy csak te is,legyél programozó és te is jól fogsz keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!