Azok az informatikusok akik nettó 300-400 ezret keresnek havonta. Leírnátok, hogy hol, milyen pozícióban dolgoztok?
Informatikus...
Azért nem mind egy hogy ilyen "mezei rendszergazda" állásokra pályázol vagy projekt menedzserire.
Milyen szinten állsz ? Vagy csak az excel meg a társai mennek ?
Ha komoly tudásod van, akkor simán lehet ennyit keresni...Mondjuk annyi lehet még a gond h a jól fizető infos állások zöme Budapesten van.
Dolgoztál egyetem közben?
Mennyi gyakorlatod van?
Ha nincs akkor öreg hiba,én is most abszolválok,de van 8+ év gyakorlatom,és hát igen nettó 600k felett meg van hálistennek.
Ezért nem győzöm mondani egyetem közben azonnal elmenni dolgozni és gyakorlatra.
Na ilyen idiota hozzaszolast se olvastam mar reg.
Feldobtad a napom. :D
Miért lennék idióta?
Úgy kellett volna alakítani,szépen átszervezed azb órákat,éjszakai munkát vállalsz,kevesebb órát veszel fel,és többet dolgozol.
Én így csináltam,40 órában dolgoztam,és így jártam ELTE proginfre,igaz most végzek vele,de van 8+ tapasztalatom,meg perfekt angolom.
Neked kell megoldani,szépen máshol veszed fel az órát esti gyakorlatra jársz be,megbeszéled a tanárral mi a sztori.
Rengeteg lehetőség van,leleményesnek kell lenni,ebben a szakmában pörögni megállás nélkül,folyamatosan célt elérni.
A munkáltatókat nem érdekli a kifogásaid,hanem mennyi gyakorlatod van,mennyire vagy terhelhető.
Old meg,én volt,hogy 4 órákat aludtam mert beadandó írás és utána dolgozni mentem,megoldottam,(Kávé,Energia ital,Koffein tabletta).
Sok lemondással járt de megérte kamatostúl,mert így nem 150e-rt kell dolgozzak,meg is őrülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!