Azok az informatikusok akik nettó 300-400 ezret keresnek havonta. Leírnátok, hogy hol, milyen pozícióban dolgoztok?
Hatalmas gondok vannak kérdező.
Szerintem te megint Balázska vagy,üdvözlet.
Te akkor végeztél ELTE proginfen amikor én megdugtam Erzsébet királynét és Melania Trumphot. :)
Bár mondjuk, még mindig nem értem, hogy keres valaki ennyit?
Amikor megkérdezik, hogy mennyit szeretnél keresni, akkor ugye azt, mondod, hogy minimálbér. De a főnök azt mondja, hogy kizárt, csakis 600 ezerért veszlek fel.
Érdekes szituációnak hangzik. Bár itt nem te vagy az okos, hanem a főnök rettentő hülye.
Nem haver,hanem meg van hozzá a tudásom és a tapasztalatom,8 éve dolgozok,amíg te ittál addig én melóztam,ennyi.
Plusz van egy tudáshalmazom.
Jó de infósból annyi van mint égen a csillag.
Miért fizetne többet, ha olcsóbban is talál. Nem logikus. Ellentmond a piacgazdaság alapvető szabályainak. És tudomásom szerint itthon még mindig ez a forma van érvényben.
Èn sima adminisztrátor vagyok egy cègnèl nettó 160 plusz 30 kafeteria kapok..akkor nem hiszem hogy egy IT-s nem kap ennyit xd
Mikor a garantált bèrminimum 106 ezer..
Kamu kèrdès.
Jó neked! :D
Adminisztrátorként 160 + caf?
Most voltam egy nagybanknál állásinterjún programozói pozícióra. . Szerintem egész jól ment. Még ott is csak minimálbért tudnának fizetni.
Bsc-s diplomával a leggázabb pályakezdő programozói!!!! fizetés amiről hallottam az 240 000 nettó. DE úgy, hogy srác mellette még majd tanul, meg diák, de nyárra teljes állás, szóval volt kavarás rendesen, és ezt a munkáltató a bér megállapításánál "jelezte" is.
Ha ELTE infóra jártál volna, akkor nem informatikus, hanem programozói munkát keresnél, remélem érzed a különbséget.
A beck office az komoly meló, tehát nem csoda, hogy annyit ajánlottak.
Egyébként a köznyelvben gyakran szokás a programozót is informatikusnak nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!