Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy engedi meg magának egy...

Hogy engedi meg magának egy cég a fizetéscsökkentést? Mikor a csapból is az emelés folyik?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt hallani olvasni

Két számjegyű fizetésemelés jöhet jövőre

Az idei 10-15 százalékos emelkedést követően jövőre 9-10 százalékos bérnövekedésre számít a versenyszférában a munkaadói és munkavállalói oldal, a fizetéseket a minimálbérek már bejelentett további emelkedése, valamint a mind jelentősebb munkaerőhiány húzza felfelé

[link]

És akkor mi van nálunk? Szar fizetés amiből épp pár hónapja vettek el még 20.000/hó és beígérték hogy 18ban még többet vesznek el.

Ezt egy cég hogy engedheti meg magának?

2017. nov. 25. 20:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%

Na ha végigolvastad volna, amit írtam, akkor kiderült volna számodra, hogyha megtennétek, akkor is csak magatokat szivatnátok meg.

A munkáltató talál új dolgozókat.

Ti meg ki tudja meddig lesztek munkanélkülin.

2017. nov. 26. 11:00
 22/28 A kérdező kommentje:

Viszont akkor tán mégse én vagyok a hülye ahogy itt a trollok ragozzák.

Vagyis kb semmit se tehetek. Ezt mondom én is. Vagy benyelem és úgy van ahogy van. Vagy teszek valamit amivel úgyis kirúgatom magam eredménye meg nem az lesz hogy a helyzet jóra fordul hanem nem lesz még így se.... mert még állásom se lesz.

tehát mi jut nekünk? Kussolás vagy még ez se lesz. A céget marhára nem érdekli az én esetleges távozásom. Talál más nyomoroncot a helyemre.

De velem mi lesz állás nélkül? Világvége.

2017. nov. 26. 11:08
 23/28 anonim ***** válasza:
74%
hát igen, meg a milliárdos kiesés is az övé lesz, amíg nem dolgozik senki
2017. nov. 26. 11:08
 24/28 A kérdező kommentje:

Milliárdos kiesés ne röhögtess.

Milliárdos persze.

Nem világcég ez csak egy szaros kismagyar kkv. A vezetés is pont olyan. Szaros kimagyar pitiáner agyonvernivaló „élelmes“ (=börtönbe való csaló) kiskirály főnökkel.

Másik meg újra elmondom zéró a veszélye annak hogy „nem dolgozik senki“. Zéró. Max a legrosszabb ami történhet hogy 1-2 ember elmegy.AZ meg kit érdekel. Felvesznek mást addig meg bérember.

2017. nov. 26. 11:15
 25/28 anonim ***** válasza:
74%

Igen, sajnos így működik, a munkáltató elég sok mindent megtehet a dolgozóval. Ha a dolgozónak nem tetszik ez, akkor lapát, van más a helyére. :(

Dehogy milliárdos :D Egy átlagos magyar kkv kb. 100 év alatt keresne milliárdokat :D

Átmeneti munkaerő hiány orvosolására bemegy a munkaügyiközpontba és onnan hoz embereket, ha beválik jó, hanem már hirdeti is a pozíciót.

2017. nov. 26. 11:22
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

hát úgy néz ki élelmesebb mint te

azt se árultad el, hogy mihez értesz

2017. nov. 26. 11:23
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Semmihez nem ért. Hónapok óta különféle munkaügyi kérdéseket tesz fel. Vagy drogos, vagy idült alkoholista, és még műveletlen proli tuskó is mellé.
2017. nov. 26. 12:33
 28/28 A kérdező kommentje:

"hát úgy néz ki élelmesebb mint te "

Az tuti mondtam én az ellenkezőjét?

Csak tudod nekem attól azért nem kell félnem hogy kopogtat a NAV/rendőrség stb.

Míg neki igen. Tavaly laza kettő milliót perkált ki adóhatósági büntetésként.

Nekem ettől nem kell félnem én nyugodtan alszom és nem kell attól félnem ha megáll egy autó a ház előtt, akkor vajon a rendőrség vagy nav revizorok szállna-e ki.

Míg neki igen.

Megéri?

2017. nov. 26. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!