Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy engedi meg magának egy...

Hogy engedi meg magának egy cég a fizetéscsökkentést? Mikor a csapból is az emelés folyik?

Figyelt kérdés

Mindenhol ezt hallani olvasni

Két számjegyű fizetésemelés jöhet jövőre

Az idei 10-15 százalékos emelkedést követően jövőre 9-10 százalékos bérnövekedésre számít a versenyszférában a munkaadói és munkavállalói oldal, a fizetéseket a minimálbérek már bejelentett további emelkedése, valamint a mind jelentősebb munkaerőhiány húzza felfelé

[link]

És akkor mi van nálunk? Szar fizetés amiből épp pár hónapja vettek el még 20.000/hó és beígérték hogy 18ban még többet vesznek el.

Ezt egy cég hogy engedheti meg magának?

2017. nov. 25. 20:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
#9: emelni lehet, csökkenteni nem. Versenyszférában sem.
2017. nov. 26. 05:30
 12/28 A kérdező kommentje:

Aztán mégis miért is ne lehetne csökkenteni? MIért? Meg tudod mondani mi akadályoz meg egy fullszemét munkáltatót hogy magasból szarva szerződésre jogra mindenre azt mondja eddig kerestél ennyit de holnaptól csak annyit? - 20.000 mert csak? mert én a főnök azt mondtam és kész?

Most mondd meg mik az akadálya ennek?

Gyere hozzánk. Nálunk ez a valóság. Megtörtént.

2017. nov. 26. 09:41
 13/28 anonim ***** válasza:
Menj, ásd el magad.
2017. nov. 26. 09:47
 14/28 A kérdező kommentje:

De miért? Ezt valaki magyarázza már el. MIÉRT???

Nem értem.

2017. nov. 26. 10:01
 15/28 A kérdező kommentje:

És ne mondd hogy „hülye vagy ha hagyod“ van itt még rajtam kívül vagy 20+ ember akik azt teszik amit én. Kussolnak és örülnek hogy ez is van.

Na vajon ők miért nem tesznek semmit? ők SE....

2017. nov. 26. 10:06
 16/28 anonim ***** válasza:
74%
Te szerintem gyógyszerre iszol :D
2017. nov. 26. 10:06
 17/28 anonim ***** válasza:

Mert megteheti sajnos :(

Ha nálatok mindenki egyszerre mondana fel a csökkentésre hivatkozva, néhány héten belül találna új embereket a helyetekre :( Adott esetben egy eddig munkanélküli, de elszántan munkát keresőnek jól fog jönni az a 20ezerrel csökkentett bér is. Mert a semminél a kevesebb is több.

2017. nov. 26. 10:09
 18/28 A kérdező kommentje:

"Ha nálatok mindenki egyszerre mondana fel a csökkentésre hivatkozva"

Hagyjál már ezzel. Hol láttál te olyat hogy mindenki összefog és egyezerre mond fel?

Bakker abban nem bírnak megegyezni hogy elromlott a mikro a kajáldában és össze kellett volna dobni 10,000-et egy új mikróra.

Nem jött össze. Hónapok óta nincs mikro.

Na itt fogjál te össze.

2017. nov. 26. 10:47
 19/28 anonim ***** válasza:

"Hagyjál már ezzel. Hol láttál te olyat hogy mindenki összefog és egyezerre mond fel?

"

szakszervezet

2017. nov. 26. 10:50
 20/28 A kérdező kommentje:

"szakszervezet"

Szakszerv... egy huszonfős jóskapista káefténél. Persze.

2017. nov. 26. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!