Hogyan lehet úgy havi 1 millió Ft-ot keresni, hogy már ne kelljen érte dolgozni?
Mert kereshet valaki akármilyen jól, az akkor is csak egy mókuskerék marad, hiszen minden nap dolgoznia kell azért a pénzért.
Engem az érdekel, hogyan lehet azt elérni, hogy már ne kelljen a pénzért dolgozni?
Ismerosom pl havi 1 milliot keres szinte passzivan, keresooptimalizalasbol. Elotte bele tette a munkat rendesen, es ma mar a kereso adja a latogatokat amikbol jon penz.
Minden passziv jovedelem vagy befektetes vagy olyan munka, amibe belefektetsz erot, es utana csorgadozik a penz. Ez kb minden fajta vallalkozasra is igaz lehet.
"Hol olvastál olyat, hogy én éltem végig csak a lábamat szeretném lógatni?"
A kérdésed arról szólt hogy ne kelljen érte dolgozni. Dolgozni mindenképp kell érte, hol többet hol kevesebbet.
"Ebből látszik, hogy a legtöbb ember csak a napi mókuskerék és a láblógatás végletekben tud gondolkodni."
A te kérdésed is pont ilyen véglet...
17:
"A kérdésed arról szólt hogy ne kelljen érte dolgozni."
Így van, ezt jól látod.
Továbbra sem találok "láblógatásra" vonatkozó kérdést a részemről.
Miből gondolod, hogy attól, mert valakinek van havi 1 vagy akár 10-20 millió Ft havi bevétele úgy, hogy neki már nem kell dolgoznia azért a pénzért, akkor ő már nem csinál semmi mást??
"A te kérdésed is pont ilyen véglet..."
Úgy látom továbbra sem sikerült megértened a lényeget, de nem baj. Annak azért örülök, hogy vannak jópáran, akik megértették.
A kérdező azért akar dolgozni hogy elérje amit felvázolt. Nem a lábát akarja lógatni. Mi nem tiszta ebben?
Egyébként én is a berbeadásra szavazok. Lakás, garázs, stb. Nekem is hasonló terveim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!