Mennyi pénzből éltek havonta, hogyan osztjátok be, hányan éltek egy háztartásban?
Kedves 10-es!
9-es vagyok. Mindketten mérnökök vagyunk. Én szoftverfejlesztéssel foglalkozom, párom építőmérnök. A bevételünk nagy része az én fizetésemből jön össze. Az építőipar sajnos nagyon alulfizetett. Párom 200-300 ezer között szokott haza hozni.
10-es vagyok.
Bankszektoros ismerőseitek, közgazdászok, pénzügy&számvitelt végzett ismerőseitek vannak? Az ő fizetésük is hasonló a te fizetéseshez? Pár tippet írj kérlek, hogy mivel lehet még ennyi pénzt keresni ha tudsz ilyen szakokat. Nagyon hálás lennék!
#4-es, te is csak addig vagy ilyen álszent, amíg fizetnek.. bár ahogy elnéztem, jó nagy kamugép vagy..ha pedig tévednék, akkor hidd el, hogy mondjuk havi 130nettóvel a falat kaparnád, és nem az lenne a gondod, hogy megváltsd a világot...te (szánalmas) hős!
Na de: ketten élünk a háztartásban. A két bevétel átlagosan nettó 480-500e ft, ebből átlagosan 200e ft a kiadás (számlák, kaja stb) a maradékkal pedig gazdálkodunk, de azért rakunk félre is, legalább havi 50e ft-ot.
Én 280-at keresek, de ha összeszámolom a béren kívüli juttatásokat egy évben, az 12 hónapra elosztva még legalább 100.000Ft.
Párom valamivel 300 fölött keres, ugyanilyen juttatásokkal.
Albérletben lakunk, ami fixen 200e/hó, mindennel együtt. Nem akarok hencegni, de így nem nagy erőfeszítés beosztani.
Nekem ugye a lakhatás rám eső részének kifizetése után marad 180e. Ebből 80 elmegy benzinre, kajára, egyéb kiadásokra, 100-at ha nem költekezem túl magam, félre is tudok rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!