Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénzből éltek havonta,...

Mennyi pénzből éltek havonta, hogyan osztjátok be, hányan éltek egy háztartásban?

Figyelt kérdés

2017. nov. 11. 09:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 10-es!

9-es vagyok. Mindketten mérnökök vagyunk. Én szoftverfejlesztéssel foglalkozom, párom építőmérnök. A bevételünk nagy része az én fizetésemből jön össze. Az építőipar sajnos nagyon alulfizetett. Párom 200-300 ezer között szokott haza hozni.

2017. nov. 11. 18:02
 12/16 anonim ***** válasza:
36%

10-es vagyok.

Bankszektoros ismerőseitek, közgazdászok, pénzügy&számvitelt végzett ismerőseitek vannak? Az ő fizetésük is hasonló a te fizetéseshez? Pár tippet írj kérlek, hogy mivel lehet még ennyi pénzt keresni ha tudsz ilyen szakokat. Nagyon hálás lennék!

2017. nov. 11. 18:23
 13/16 anonim ***** válasza:
66%
#12 - Sajnos pénzügyi, gazdasági területekről nem igazán van ismerősöm, ebben nem tudok segíteni. Végzettségemből adódóan főleg műszaki területről ismerek embereket. A legtöbb mérnöki területtel lehet közel ilyen jól keresni, pl. mérnök informatikus, villamosmérnök, gépészmérnök. Ilyen területeken vannak tapasztalataim. Illetve a párom révén azt is biztosra mondhatom, hogy sajnos mind építőmérnökként mind építészként rettentő nehéz jól keresni. Sok ismerősünk van az építőiparban, de senki sem keres kiemelkedően.
2017. nov. 11. 21:17
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#12 - én bankszektorban dolgozom. A pesti központokban 600-700br simán megvan 5-10 év tapasztalattal, főleg a hiányszakmákban (pl. számvitel, elemzés, módszertan, kontrolling, kockázatkezelés, ezeket a szakembereket minden bank vadássza most). Senior/vezető pozícióban persze jóval több.
2017. nov. 12. 09:22
 15/16 anonim ***** válasza:

#4-es, te is csak addig vagy ilyen álszent, amíg fizetnek.. bár ahogy elnéztem, jó nagy kamugép vagy..ha pedig tévednék, akkor hidd el, hogy mondjuk havi 130nettóvel a falat kaparnád, és nem az lenne a gondod, hogy megváltsd a világot...te (szánalmas) hős!

Na de: ketten élünk a háztartásban. A két bevétel átlagosan nettó 480-500e ft, ebből átlagosan 200e ft a kiadás (számlák, kaja stb) a maradékkal pedig gazdálkodunk, de azért rakunk félre is, legalább havi 50e ft-ot.

2017. nov. 12. 15:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Én 280-at keresek, de ha összeszámolom a béren kívüli juttatásokat egy évben, az 12 hónapra elosztva még legalább 100.000Ft.

Párom valamivel 300 fölött keres, ugyanilyen juttatásokkal.

Albérletben lakunk, ami fixen 200e/hó, mindennel együtt. Nem akarok hencegni, de így nem nagy erőfeszítés beosztani.

Nekem ugye a lakhatás rám eső részének kifizetése után marad 180e. Ebből 80 elmegy benzinre, kajára, egyéb kiadásokra, 100-at ha nem költekezem túl magam, félre is tudok rakni.

2017. nov. 12. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!