Mennyi pénzből éltek havonta, hogyan osztjátok be, hányan éltek egy háztartásban?
Figyelt kérdés
2017. nov. 11. 09:56
1/16 anonim válasza:
ingatlanügynök vagyok igaz pálya kezdö egy nagyobb cégnél most a bérem havvi brutto 350000 FT de ennél csak több lesz és hát albérletre és rezsire elmegy a fele és a többiböl kaját veszek bulizok :) és persze egy kis pénzt félre teszek
2/16 anonim válasza:
egyébként vicceltem 13 éves vagyok :)
3/16 anonim válasza:
Faterom 210e-340e/hó = ezt piára, cigire és drogokra költi
Édesanyám 130e = számlákra, élelmiszerre, kb. 30e cigire megy, ebből élünk
Az én fizetésem 124e = ez megy a megtakarításra és ínségesebb időkre
4/16 anonim válasza:
Őszinte ember nem pénzért él, hanem a szeretetért. Igaz embert nem a pénz motivál, hanem az innováció és hogy szebbé tegye a világot.
420 nettó, programozó, 25F
5/16 anonim válasza:
4-es, neked havonta emelkedik a fizetésed? :D Érdekes, a múlt hónapban még csak 350 ezer volt... :D
6/16 anonim válasza:
Előtte meg 250e-et kapott, van ilyen is, elfelejti mit kamuzott a másik kérdésnél :)
7/16 anonim válasza:
OFF! Kedves 3-as! Szomorú a Ti esetetek, mert apád nem keres rosszul és elb...a, sőt az életét is; de azért édesanyádnak sem lenne fontos dohányozni. Próbáld valahogy leszoktatni, pl. elektromossal, már csak az egészsége érdekében is.
8/16 anonim válasza:
ketten nettó 600E, ebből kb 150-160 elég mindenre (albérlet, kaja stb)
9/16 anonim válasza:
A párommal élünk ketten egy háztartásban, gyerekeink még nincsenek. Havi szinten együtt kb. nettó 1,1-1,2 millió forint a bevételünk. A fix havi kiadásunk kb. 300-350 ezer forintot tesznek ki. Ebbe beletartozik hitel, rezsi, élelmiszer, tisztálkodási szerek stb. A maradékot szerencsére jól betudjuk osztani.
29/F
10/16 anonim válasza:
Kedves 9-es!
Mit dolgoztok, hogy kettőtöknek a bevétele 1 millió havonta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!