Ti, akik napi 9 vagy még több órát dolgoznak, hogyan osztjátok be az időtöket? Bővebben lent
en atlagbam 10-11 orat dolgozom (nem magyarorszagon).
ugyan ugy nincs idom semmihez sem, kelsz,dolgozol,hazamesz, egy ora ami a tied es alvas.
nem csinalsz semmit roszul, egyszeruen ido nincs.
esetleg azt birod csinalni hogy eldontod mivel akarsz meg foglalkozni a munka utan, es csak azt csinalod.
Reggel 7.00kor indulok itthonról, 8.00ra érek be kereken a munkahelyemre. Reggel ha tudok akár csak 20-30 perccel előbb is felkelek mint ami készülődésre elég, és akkor van időm apróságokra (megágyazni, szellőztetni kicsit, rendet rakni stb)
16.30ig dolgozok, hazaút megint 1 óra, de munka után mindig megyek boltba, vagy valahova. Szóval inkább lassan 19.00 mire hazaérek. De inkább hétköznap intézek el munka után minden adódó dolgot: pénzfelvétel, posta, bank,könyvtár stb ami épp adódik.
Hogy ne a hétvégém menjen el vele.
Itthon ha hazaérek vacsora, és megint elvégzek valami kis házimunkát, mosogatás, edények elrakása, mosás stb
Hétvégére csak a porszívózás, portalanítás marad.
De én is úgy érzem amúgy, hogy soha nincs időm semmire, pihenni meg ilyesmi.
Hétvégéket próbálom kihasználni, és minél kevesebb "kötelességet" hagyni.
Annyi előnyöm van, hogy főzni ritkán szoktam mert én is és a férjem is munkahelyen eszünk főtt ételt, így inkább alkalmanként főzök. + a férjem is megcsinál azért ezt az. Na meg hogy fővárosban lakok, és minden nyitva van este 7-8ig minimum, ha nem tovább.
Dolgoztam úgy hogy 3 nap munka 12ezés és 3 nap szabad. De ez sem volt jobb. A 3 nap 12ezés+ 2 óra utazás miatt szó szerint már aznap semmit nem tudtam csinálni, mert csak hazaestem. Szóval a maradék 3 napból az elsőt végigaludtam mert az éjszakázástól ki voltam, a maradék 2 nap meg elment az addig elmaradt dolgokkal. Szóval nekem az sem jött be jobban, ráadásul mivel össze-vissza mentem sokszor hétvégén is nem tudtam tervezni. Szóval nekem még mindig jobb ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!