Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ilyen pesszimisták? Lent

Miért ilyen pesszimisták? Lent

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy focista akarok lenni, de ha erről van szó akkor nincs támogatás. Nemrég döntöttem el, hogy igy lessz, csak nemnagyon preferálják az ötletet. Pedig szerintem ha kitartóan edzenék és gyakorolnék akkor 5 év alatt fel lehetne érni a profi szintre, és külföldön focizni...
2010. máj. 30. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
5 év? Szerintem inkább te vagy betegesen optimista.
2010. máj. 30. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

esetleg 15 év...de még az is kevés szerintem.és különben is onnan 30 évesen már kiöregednek.te mennyi vagy?

a focisták már kisgyerek koruk óta azzal szoktak foglalkozni...

2010. máj. 30. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szivecském.. ezt realizmusnak hívják.
2010. máj. 30. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az elsportolok gyerek koruk ota ezt csinaljak.

akar foci akar vizilabda akarmi mas.

Unokaocsem 3 eves kora ota uszik, es 6 eves kora ota vizilabdazik.

Most 13 eves 5 eve jatszik az UTE-ban a het 7 napjan edzese van, 8 eves kora ota abszolut csolatasos fanatic es az az elet, hogy o olimpiai bajnok es vilagbajnok legyen. (o dontese volt)

De ezert kicsi kora ota az az elete, hogy kel, suli, rohanas haza, edozocucc rohanas a Margit-szigetre, kb este 7-re ottohn van, eszik, tanul, es ha meg nagyon szerencses van 1 fel oraja oraja a netre meg a hugara, hogy kicsit jatszanak.

Hat nagyjabol igy novi ki magat egy profi, majd akkorra mire 18-20 ves lesz, csak mar lesz mogotte 15 ev kemeny edzes. Es meg akkor is lesz mit fejlodni!

Szoval szerintem forditva ulsz a bilin.

2010. máj. 30. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A profi sportolok 4 évesen kezdenek sportólni, és 10 éves korukban már bent vannak az ifi vállogatotban és tini korukra már komoly bajnokságokat nyernek.

Egerszegi Krisztina 14 évesen lett olinpiai bajnok.

Kérdés hogy te hány éves vagy.

2010. máj. 30. 21:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, a klasszisok még 10 éves koruk előtt kezdik, de már 16-17 éves korukban első osztályú klubokban játszanak. 17F amúgy
2010. máj. 31. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!