Multinál lassan 10 éve azonos pozícióban kiválkó szakember az illető vagy épp nem kell senkinek azért van ott?
Mit gondoltok egy olyan életrajzról amiben az van hogy az illető ilyen egyetem olyan képzést végzett majd egyetem után egy két kisebb cég rövid ideig, majd bekerül egy neves multihoz kezdetnek alacsonyabb poziba.... és telnek az évek lassan 10 éve ott van a multinál szinte azonos alig jobb poziban....
ez mit mutat? hogy kiváló szakember hiszen lám a multi 10 év alatt se dobta?
vagy azt hogy a kutyának se kell máshova váltani nem tud így jobb híján marad ahol van?
"Majd keres másik állást, ha ott lesz az ideje.
"
Hát ja csak 40 felett van a fickó nem éppen kapkodnak majd érte....
Öreg. NIncs mit szépíteni öreg.
Ide ehhez a multihoz pl max takarítónak vennék fel ha most jelentkezne.... 40 felett még back officeba se kéne nem front officeba.
Meg más multihoz se fog kellni.
Öreg.
" ez csak ismét a munkaügyes troll"
Tudjuk itt mindenki munkaügyes troll. Én is te is mindenki. Tudjuk.
# 12
Nem, csak te. Annyira debil stilusod van, hogy összetéveszthetetlen bármi mással. Nincs még egy ekkora barom a neten, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!