Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Multinál lassan 10 éve azonos...

Multinál lassan 10 éve azonos pozícióban kiválkó szakember az illető vagy épp nem kell senkinek azért van ott?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok egy olyan életrajzról amiben az van hogy az illető ilyen egyetem olyan képzést végzett majd egyetem után egy két kisebb cég rövid ideig, majd bekerül egy neves multihoz kezdetnek alacsonyabb poziba.... és telnek az évek lassan 10 éve ott van a multinál szinte azonos alig jobb poziban....

ez mit mutat? hogy kiváló szakember hiszen lám a multi 10 év alatt se dobta?

vagy azt hogy a kutyának se kell máshova váltani nem tud így jobb híján marad ahol van?

2017. okt. 30. 14:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Vagy azt, hogy 0 motivációja van és most csak muszajbol vált.
2017. okt. 30. 15:02
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Valószínűleg jól végzi a munkáját, csak nem törtető.
2017. okt. 30. 18:41
 3/14 A kérdező kommentje:

Hát pedig most kénytelen lesz nem járt utakon utat törni, mert csoportos létszámleépítés lesz és ő is lapátra kerül.

Meg kell mozdítsa a valagát tetszik nem tetszik. lehet még 10 évig vagy akár nyugdíjig elücsörgött volna itt.

Nem fog. Még idén megy.

2017. okt. 30. 21:12
 4/14 anonim ***** válasza:
Vaaagy mondok egy formabontó ötletet. Ha meg vagytok elégedve a munkájával, nem lett volna egyszerűbb... kapaszkodj meg: előléptetni magasabb pozícióba? Nekem se lenne pofám az asztalt csapkodni, ha nem kapok semmilyen értékelhető jelzést arra vonatkozóan, hogy én mekkora nagy király vagyok.
2017. okt. 31. 11:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan emberek akik pofátlanul tolják előbbre magukat a felületes, semmit nem érő, sza.r tudásukkal, váltva a munkahelyeket amint rájönnek ott hogy mennyit érnek.. meg vannak akik simán csak teszik a dolgukat, végzik a munkájukat.

Mind a két fajtából eleget láttam már, sanos az is igaz, hogy ebbrn a felületes tróger világban az első fajta jobban érvényesül, de ha engem kérdezel, a második sokkal jobb munkaerő.

2017. okt. 31. 11:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szereti azt, amibe benne. Ha feljebb lépne, tele lenne papír munkával, értekezlettel, stresszel, stb. Azt meg a háta közepére kívánja. Vagy nem látott jó mintát maga előtt, lehet, hogy nem egy vezető távozását élte már meg és köszöni, abból nem kér.
2017. okt. 31. 17:58
 7/14 A kérdező kommentje:

"hogy nem egy vezető távozását élte már meg és köszöni, abból nem kér."

ez mind nagyon szép de most majd a sajét maga távozásét figyelheti meg élőben

és ha lett volna esze füle és szeme erre már rég felkészült volna mert kb mindenki tudta ezt vagy fél éve ő is tudta csak nem hitte el vagy leszarta

de nagyon hamarosna kezébe kapja az elbocsátó szép üzenetet és akkor kénytelen lezs foglalkozni vele

2017. okt. 31. 20:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ritka egy gané ember vagy kérdező...
2017. okt. 31. 20:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
ez csak ismét a munkaügyes troll
2017. okt. 31. 20:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Még ha úgy is, téged az mit zavar? Őt nem zavarja, ő dolga, nemde? Kivárja és kész, nem mindenki parázik ezen. Majd keres másik állást, ha ott lesz az ideje.
2017. okt. 31. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!