Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerettem volna előrelépni,...

Szerettem volna előrelépni, ehelyett inkább eltávolítottak, hogyan dolgoznátok fel?

Figyelt kérdés
Egy középvezetői állás érdekelt volna, ahol a szervezeti ábra szerint "lyuk" van, de mivel határidős volt a szerződésem és hogy nehogy jelentkezzek, így nem hosszabbítottak. Azóta is fáj, képzett vagyok, mégsem kellettem arra a pozícióra, ez talán szakmai féltékenység?

2017. okt. 23. 17:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A mai napig őrlődöm, ugyanakkor nem hagytam, hogy sírni lássanak. 🙂 Itthon persze igen. Máshol eddig megbecsültek, csak megszűnt a cég. Világéletemben jó tanuló voltam; többször osztály- / évfolyamelső. Könnyedén letettem a számvitel mestert, illetve az IFRS-képzést. Nem minden az iskola, de mégis valami. Kicsináltak, leterheltek... Nem hinném, hogy tudatlan lennék.
2017. okt. 24. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:
60%

ez a nem illesz a csapatba desz...r duma.

ha egy csapatba valaki nem illik bele, kiközösítik, akkor lehet nem a csapattal van a baj?

2017. okt. 26. 15:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem volt rossz a viszonyom a nagy többséggel, csak 2-3 kavarógép működött közre. Viszont a pletyka nem kenyerem. Emellett csapat és csapat között is van különbség.
2017. okt. 26. 16:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Különben se jöjjünk azzal, hogy akit kiközösítenek, akkor meg is érdemli, meg vele van a probléma, etc., etc. (Nem voltam egyébként, csak ketten-hármam irigykedtek, ismered a jó magyar mentalitást.) Téged ha leszúrnak az utcán, akkor az azért van, mert megérdemelted?
2017. okt. 26. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!