Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Próbaidős felmondás esetén...

Próbaidős felmondás esetén nov 10-ig kell várjak a pénzemre mert a cégnek így kényelmes?

Figyelt kérdés

Ilyenkor mi van? 1 hét után felmondtam próbaidősként. Mivel a felmondásom épp 2 nappal a helyi fizetési nap után volt így a cég azt mondja nem is fizet nekem, a kedvemért nem fog bérszámfejteni külön, várjam szépen ki a köv fizetési időszakot (nov 10-ig...) és majd akkor megkapom a pénzem.

Vagyis azért várjak 1 hónapot a szaros kis 1 hetes pénzecskémre mert neki így kényelmes.

Kérdeztem ugye van olyan szabály hogy a felmondást követő 5 napon belül kell az utolsó kifizetésnek megtörténni. Mivel itt próbaidős felmondás ami azonnali hatályú így elvileg nincs mese jövő hét szerdáig oda kéne adniuk (,mert 5 naptári nap és nem 5 mnap!)

De nem fogják.

Mit tegyek? nyeljem le majd megkapom 1 hónap múlva mert nem egy nagy pénz tényleg

-vagy pazaroljam időmet hivatalos útra és menjek az OMFFhez és tegyek feljelentést?

megtehetem csak kérdés van-e értelme mert kicsi a pénz és mire az omff mozgásba lendül és kivizsgál (21 nap!!!) addigra amúgy is megkapnám...

Szóval mi legyen?

2017. okt. 8. 12:55
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Próbaidő alatt is lehet közös megegyezés, de nehogy már

csak így rakhassam ki azt a munkást, aki próbaidő alatt

késik/be sem jön/lop. Még én mászkáljak utána, hogy

lécci írd már alá a papírt, bocs, nem tudod, mert eltör-

tem mindkét kezed, akkor csak egy X-et...

A törvényeket folyamatosan finomítják, pont azért, hogy

teljesen egyértelmű legyen, és ne lehessen belekötni.

Ott még egy A betűnek is hatalmas súlya van, hogy hova

írják.

2017. okt. 8. 19:31
 32/34 anonim ***** válasza:
PS: még mielőtt belekötnél, direkt írtam a "lécci"-t.
2017. okt. 8. 19:33
 33/34 A kérdező kommentje:

"Még én mászkáljak utána, hogy

lécci írd már alá a papírt, bocs, nem tudod, mert eltör-

tem mindkét kezed, akkor csak egy X-et...

"

Így van!!!

Mi a szarnak egyezkedne bármely fél a másikkal amikor egy papírral azonnal távozhat/kirakhatja?

Mi a francnak egyezkednék én közössel azzal a szutyadék céggel ahonnan eleve távozni akarok?

Minek?

Egy papír ehgy mondat rá munkaviszonyomat a mai nappal... és csá.

Majd fogok leállni alkudozni.

Életszerúség!!

2017. okt. 8. 19:35
 34/34 anonim ***** válasza:

"Márpedig egyik kiadandó papír az is, hogy kijelentett.."

Igen? Mióta?

8 napja van a munkáltatónak arra, hogy a dolgozó jogviszonyának a megszűnését bejelentse a NAV-hoz.

Erről nem köteles igazolást adni a dolgozónak.

2017. okt. 9. 05:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!