20-29 éves fiatalok! Mit dolgoztok és mennyit kerestek?
23/F
Jelenleg targoncás, 190-200E /17caf.
Saját ház vidéki kisvárosban, hitelből de fele önerő! Kocsi, motor.
Voltam kint németben kicsit silerült össze szedni magam.. :)
Eladták a fejünk felől a szeretett albérletetünket, és azt a megoldást találtuk ki az önerő megszerzésére, hogy a nemrég megözvegyült anyósom nagy budapesti családi házába költözünk ideiglenesen. A ház nagy, így elférünk kényelmesen, neki meg kifejezetten jól esik, hogy nem kell egyedül lennie.
Mivel szeretnénk minél előbb költözni, folyamatosan túlórákat és hétvégézéseket vállalunk be, így most a közös jövedelmünk átlagosan 1.2M Ft nettó havonta, amiből 1M Ft-ot félre is tudunk tenni. Kb. 15M Ft önerőt szeretnénk összeszedni, amiből 5 már megvan, szóval jövő nyáron már költöznénk.
Ekkora félretett összegnél nem látom értelmét a lakáskasszának. Ha jól tudom vmi 20e Ft / szerződés a max befizetés limit, és így évi 72e Ft fejenként, amit az állam hozzátesz. Hát köszönöm, rettenetesen ki vagyok ezzel segítve. Többet megkeresünk, ha azt az időt munkával töltjük, amit a fundamentás adminisztrációval töltenénk.
Mindketten programozunk. Ja igen, és lehet mamahotelezni.
29F, 24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!