20-29 éves fiatalok! Mit dolgoztok és mennyit kerestek?
Figyelt kérdés
Van e lakáskasszátok, vagy honnan van/lesz lakásotok?2017. szept. 29. 17:54
11/37 anonim válasza:
Istenem,te agyhalott Orbán nyaló fäsz. Ennyire korlátolt gyökér vagy? És miattatok tart az ország a putris Balkán felé és miattatok is akar még 2 millió magyar a "libsi migránsoktól tocsogó" Nyugatra költözni.
12/37 anonim válasza:
Mondjuk azért fura, hogy Svédország lett az elmúlt pár évben a nemierőszakban a legelső.
13/37 anonim válasza:
23/F Betanított gyári munka, 3 műszak, 4+1 beosztás. Fizetés teljesítmény alapú, de kb. 200-220 ezer Ft+ 15-20 ezer Ft cafeteria + 13. havi. Nincs lakáskaszám, sem lakásom szüleimnél lakom, egyenlőre nem nagyon izgat a lakás. Sokkal inkább szeretnék valamerre továbblépni, pontosabban külföldre és mellette továbbtanulni egyetemen valamilyen gazdasági szakon távoktatáson, hosszútávon mindenféle képen vállalkozó szeretnék lenni.
14/37 anonim válasza:
Mondjuk azokat nem nagyon értem, akik még szülőkkel laknak, legalább 200e körül keresnek, de nincs lakástakarékjuk. Ez elég nagy butaság, legalább 1 db 20.000-eset kéne fizetniük.
15/37 anonim válasza:
7-es bocs de nem lenne jonn fundamenta helyett elôtorlesztesrr forditani a havi 20.000 ft ot???
Szinte biztos hogy jobban járnàl.
16/37 anonim válasza:
#15 - Sajnos nem lenne jobb. Az előtörlesztésnek díja van. Ha ezt minden hónapban igényelném, rámenne a gatyám is. Amikor lejár az LTP, akkor akarok majd egy nagyobb összeget befizetni az LTP-n felül. A szerződés szerint akkor díjmentesen tudok majd betörleszteni.
17/37 anonim válasza:
Azert szamold ki: 20.000 ft hitelkamata mennyi havonta?
Illetve mennyi pontosan az elotorlesztesi dij? Nekem 1% volt. Raadasul 3 ev alatt elotorlesztettem, de bent hagytam mèg parezer ft hitelt mert a vègtorlesztes 5 even belul 100.000 ft ba kerult volna. Ha lejar az 5 ev kifizetem a maradek 3000 ft ot ingyen.
18/37 anonim válasza:
Vállalkozó. nettó 1M és 3M közöt, keresek.
19/37 anonim válasza:
Vallalkozo, olvasni azert tudsz? ;)
20/37 anonim válasza:
25/f szoftverfejlesztő, 300 nettó, albérlet van, lakás kassza nincs, szülői részről lakásra nincs keret. Idén szeretnek lakástakarékot nyitni, de lehet előbb veszek egy kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!